GSCimbom "Şampiyonlar Şampiyonu" Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Uğur Kaya!

Son iki oya girerken fark 20 ye düştü, Uğur uzun zamandır puan alamıyor, hala şampiyonluğunu ilan edemedi. Hakan ve Erman da hala kürsüdeler ve şampiyonluk şansları devam ediyor.

23. puanlar Kedi Lobisinin 4 yıldızlı şampiyonu Bariş Savaş tan geliyor. Bakalım tablo netleşecek mi? Barış’ ın puanlarından sonra bir tablo daha paylaşacağım.

Gary Moore - One Day---12------Şampiyon oldugum güzide bir eser. helali hoş olsun.
Zaz - Je Veux---10-------Bu kadini oldum olasi seviyorum. Tipini yedigim.
Vaya con dios - Nah neh nah-----8----Muhteşem bir ses adeta ötüyor.
Evanescence - Bring Me To Life---7---amy lee gençligimizin bahariydi.
Let It Be- The Beatles Lyrics..---6---- Bu abileri ariyoruz dimi gençler
Amália Rodrigues - Aranjuez, Mon Amour----5----teyzemiz damardan giriyor
R.E.M. - Losing My Religion----- 4----Güzide bir eser seçeni öpüyorum
Gina G - Ti Amo----3---- abla göz kamaştiriyor ama pörsüdügünü biliyoruz
Juanes - La Camisa Negra---2---Hoş bir parça begendim.
Lana Del Rey - Summer Wine--1---Yerim seni. alpay hoş gör

65a5A3.jpg

Barış' ın puanları ile birlikte fark 13’ e düştü ama sadece 1 oy kaldığı için Uğur Kaya şampiyonluğunu ilan etti.

Kürsü yarışı ise Erman – Hakan ve Ömer Çoban arasında.

Barış One Day’ e 12 puan vererek hem ilk sahibi olduğu şarkısını, hem de olası bir Alpay Asma sonunculuğu karşısında yaşanacak krizden forumu kurtarmış oldu :D

Son puanlar Komodo Ejderleri Lobisinden Musap Aydinli dan geliyor. Musap’ ın puanları final tablosunu şekillendirecek, şampiyon belli olduğu için dümdük açıklıyorum :D

12 Fort Minor - Remember The Name (Official Video)
10 Juanes - La Camisa Negra
8 Amália Rodrigues - Aranjuez, Mon Amour
7 Zaz - Je Veux
6 Tina Turner - Simply the Best (Original Version
5 Queen - We Are The Champions (Official Video)
4 Vaya con dios - Nah neh nah
3 Colonel Bagshot - Oh, What a Lovely War - #01 - Six Day War
2 Gina G - Ti Amo
1 The Cranberries – Zombie

Tebrikler Ugur Kaya

tumblr_n3m5bdid0y1trkng7o1_500.gif

Bu da ödülün;

MAG_805169.jpg

Şarkının ilk sahibi olarak sana da tebrikler Ozan Tokgöz bu da senin ödülün, küçüğü;

8698688017674_1_org.jpg

Erman' ı amma tebrik ettik ha, hadi gelin :D

O zaman buradan kazanana ödülünü takdim etmek isterim. :D

griss-28-cm_1-z.jpg

Bir adet wok tava. :D

Tebrikler herkese son puanda sonuncuyken 12 veren musapida kutluyorum bende ona 12 vermişim gizli şike falan yok saygılar :))

K012_2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alpay Asma ESCnin 10 şampiyonlu ismi bu yarışmanın favorisiydi ama şampiyonlar şampiyonu ünvanı baskı yarattı herhalde 21. olması büyük sürpriz.

@Ugur Kaya @Hakan Sarı Tebrikler beyler :) Tüm zamanların en iyi üçü içerisinde benim şampiyon şarkım da var sayende teşekkürler Hakan :D

@B. Arda Aycan ağabey eline emeğine sağlık :) Çok güzel bir yarışma oldu lakin henüz o sansasyonel dediğin tezeği avuçladık yetmedi ham yaptık dediğin mevzuyu henüz çözemedik :D

Geri
Üst Alt