- 22 Kasım 2008
- 14.988
- 569
- 1.908
Porsukların şarkılarıyla kazanmak daha güzel oldu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Ugur Kaya @Hakan Sarı Tebrikler beylerTüm zamanların en iyi üçü içerisinde benim şampiyon şarkım da var sayende teşekkürler Hakan
@B. Arda Aycan ağabey eline emeğine sağlıkÇok güzel bir yarışma oldu lakin henüz o sansasyonel dediğin tezeği avuçladık yetmedi ham yaptık dediğin mevzuyu henüz çözemedik
![]()
Porsukların şarkılarıyla kazanmak daha güzel oldu![]()
Alpay Asma ESCnin 10 şampiyonlu ismi bu yarışmanın favorisiydi ama şampiyonlar şampiyonu ünvanı baskı yarattı herhalde 21. olması büyük sürpriz.
Nedir mevzu Alpay Asma kardeşim doğru mudur?Alpay çözmüştü o konuyu diğer konuda, uyuyor muydun sen![]()
Alpay çözmüştü o konuyu diğer konuda, uyuyor muydun sen![]()
Nedir mevzu @Alpay Asma kardeşim doğru mudur?![]()
Official olmayan bir yarışma da iddia olmayınca onun rahatlığı ile girdim.
Aslında kötü bir şarkı da değil ama ondan çok daha iyi şarkılar vardı haliyle.
Alpay çözmüştü o konuyu diğer konuda, uyuyor muydun sen![]()
Abi tekrardan eline sağlık 10 numara yarışma oldu, lakin tansiyonu pek ayarlayamıyorsun, manasız yere beklentiye soktun; Alpay için sansasyon olabilir ama geri kalan 23 yarışmacı için önem arz eden bir durum değil, tekrar Alpay şampiyon olsa olurdu ama sonlarda diye kimse heyecanlanmaz.
Tam bir skandaldı açıkçası.
Saygılarımla.
Tamam ondan iyi şarkılar vardı ama One Day' in neredeyse sonuncu olacak olması rezaletin dik alakasıdır![]()
Hayrola kardeşimAbi tekrardan eline sağlık 10 numara yarışma oldu, lakin tansiyonu pek ayarlayamıyorsun, manasız yere beklentiye soktun; Alpay için sansasyon olabilir ama geri kalan 23 yarışmacı için önem arz eden bir durum değil, tekrar Alpay şampiyon olsa olurdu ama sonlarda diye kimse heyecanlanmaz.
Tam bir skandaldı açıkçası.
Saygılarımla.
Neredeyse bir klasikler listesinde 6 puan verdim kardeşim az buz değil benceAğabey yarışmanın genel katılımcılarının olmaması sebebi ile bu tablo oluştu. Gerçi Uğur falan da puan vermedi galiba o yüzden bende şaşırdım biraz.
Bu tarz slow balladları çok sevmiyor bizim porsuk tayfa. Sizinkiler de sahip çıkmayınca kaldık ortada WOK TAVASI GİBİ.![]()
Hayrola kardeşimNedir bu SGK Genel Müdür ayakları nedir bu ciddiyet?
![]()