GSCimbom "Şampiyonlar Şampiyonu" Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Uğur Kaya!

@Ugur Kaya @Hakan Sarı Tebrikler beyler :) Tüm zamanların en iyi üçü içerisinde benim şampiyon şarkım da var sayende teşekkürler Hakan :D

@B. Arda Aycan ağabey eline emeğine sağlık :) Çok güzel bir yarışma oldu lakin henüz o sansasyonel dediğin tezeği avuçladık yetmedi ham yaptık dediğin mevzuyu henüz çözemedik :D

Alpay çözmüştü o konuyu diğer konuda, uyuyor muydun sen :D

Bari kaliteli tava verseydiniz, bit pazarından mı aldınız o tavaları ?

Alpay Asma ESCnin 10 şampiyonlu ismi bu yarışmanın favorisiydi ama şampiyonlar şampiyonu ünvanı baskı yarattı herhalde 21. olması büyük sürpriz.

Official olmayan bir yarışma da iddia olmayınca onun rahatlığı ile girdim.

Aslında kötü bir şarkı da değil ama ondan çok daha iyi şarkılar vardı haliyle.

Official olmayan bir yarışma da iddia olmayınca onun rahatlığı ile girdim.

Aslında kötü bir şarkı da değil ama ondan çok daha iyi şarkılar vardı haliyle.

Tamam ondan iyi şarkılar vardı ama One Day' in neredeyse sonuncu olacak olması rezaletin dik alakasıdır :)

Alpay çözmüştü o konuyu diğer konuda, uyuyor muydun sen :D

Abi tekrardan eline sağlık 10 numara yarışma oldu, lakin tansiyonu pek ayarlayamıyorsun, manasız yere beklentiye soktun; Alpay için sansasyon olabilir ama geri kalan 23 yarışmacı için önem arz eden bir durum değil, tekrar Alpay şampiyon olsa olurdu ama sonlarda diye kimse heyecanlanmaz.

Tam bir skandaldı açıkçası.

Saygılarımla.

Abi tekrardan eline sağlık 10 numara yarışma oldu, lakin tansiyonu pek ayarlayamıyorsun, manasız yere beklentiye soktun; Alpay için sansasyon olabilir ama geri kalan 23 yarışmacı için önem arz eden bir durum değil, tekrar Alpay şampiyon olsa olurdu ama sonlarda diye kimse heyecanlanmaz.

Saygılarımla.

Eyvallah, saygı bizden :D

Tamam ondan iyi şarkılar vardı ama One Day' in neredeyse sonuncu olacak olması rezaletin dik alakasıdır :)

Ağabey yarışmanın genel katılımcılarının olmaması sebebi ile bu tablo oluştu. Gerçi Uğur falan da puan vermedi galiba o yüzden bende şaşırdım biraz. :)

Bu tarz slow balladları çok sevmiyor bizim porsuk tayfa. Sizinkiler de sahip çıkmayınca kaldık ortada WOK TAVASI GİBİ. :D

Saygılarımla.
Hayrola kardeşim :D Nedir bu SGK Genel Müdür ayakları nedir bu ciddiyet? :D

Ağabey yarışmanın genel katılımcılarının olmaması sebebi ile bu tablo oluştu. Gerçi Uğur falan da puan vermedi galiba o yüzden bende şaşırdım biraz. :)

Bu tarz slow balladları çok sevmiyor bizim porsuk tayfa. Sizinkiler de sahip çıkmayınca kaldık ortada WOK TAVASI GİBİ. :D
Neredeyse bir klasikler listesinde 6 puan verdim kardeşim az buz değil bence :D Beni hesaba katmıyor musun? :D

Ben de kendi lobimden puan alamadım doğru düzgün. Ordan biraz puan alsam fark baya açılırdı :D

Geri
Üst Alt