GSCimbom "Şampiyonlar Şampiyonu" Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Uğur Kaya!

Neredeyse bir klasikler listesinde 6 puan verdim kardeşim az buz değil bence :D Beni hesaba katmıyor musun? :D

Sen genelde veriyorsun zaten. :D

Ozan ve Ayberk ağabeylere pek hitap etmiyor ama bu tarz bu bir gerçek.

Bu arada SCORPIONS-HOLIDAY de düşündüğüm bir diğer şarkı idi. Bileydim Gary baba bu kadar ezilecek onu gönderirdim. :)

Şampiyon şarkımın ''Şampiyonlar Şampiyonu'' şarkı olması sebebi ile ziyadesi ile keyifliyim. Söylediğim gibi kendi şarkımla yarışmak istemiştim ama olmadı. Uğur kardeşimize kısmetmiş ki, tercihi sebebi ile ve kazandığı için kendisini tebrik ediyorum. Wok Tava kazanmakta işin sosu oldu. O da beni ziyadesi ile mutlu etti.

Arda ağabeye organizasyon için teşekkür ederiz. Dereceye giren girmeyen herkesi de tebrik ediyorum. Sonuncu bile şampiyon ile sonuncu oldu neticede :D

Ben de kendi lobimden puan alamadım doğru düzgün. Ordan biraz puan alsam fark baya açılırdı :D

Senin lobin bu tarz şarkıları sevmez. Rock ve Metal tarzı şarkılar genelde BPL'nin alameti farikasıdır :D Oyları da BPL'den alırsın.

Ugur Kaya tebrikler. kedi lobisi yine Şampiyonlar ligi takimi oldugunu gösterdi. Şampiyonlar ligi şampiyonuyuz.
Hakan Sarı tebrikler senin lobin var mi bilmiyorum:D
Erman Türker Şampiyonlar liginin beşiktaşi oldugunu gösterdi 3. oldun. tebrikler

B. Arda Aycan agabey eline saglik.
Can Uz sen bana 12 vermişsin saol. kendi şarkin oldugu için tabi. Ben sana 0 verdim benden önce gönderdigin için. İçimin yaglari eridi:D

Arda abi eline sağlık :hat:

Uğur, Hakan, Erman abi tebrikler.:ka19:

Abi iyi hoş kazandık da şampiyonlar şampiyonu olarak ayricaligimiz ne şimdi bunlari konuşalım.

Bi wok tavayla olmaz bu işler :D:D

Abi iyi hoş kazandık da şampiyonlar şampiyonu olarak ayricaligimiz ne şimdi bunlari konuşalım.

Bi wok tavayla olmaz bu işler :D:D

Aslında olur, gayet pahalıları var ama sana adisini kilitlediler, aman diyeyim metal sürtme ona zehirlenip ölürsün. :D

Ağabey yarışmanın genel katılımcılarının olmaması sebebi ile bu tablo oluştu. Gerçi Uğur falan da puan vermedi galiba o yüzden bende şaşırdım biraz. :)

Bu tarz slow balladları çok sevmiyor bizim porsuk tayfa. Sizinkiler de sahip çıkmayınca kaldık ortada WOK TAVASI GİBİ. :D

Mis gibi slowlar varken niye o şarkıya puan vereyim yaw?:P

Sen genelde veriyorsun zaten. :D

Ozan ve Ayberk ağabeylere pek hitap etmiyor ama bu tarz bu bir gerçek.

Bu arada SCORPIONS-HOLIDAY de düşündüğüm bir diğer şarkı idi. Bileydim Gary baba bu kadar ezilecek onu gönderirdim. :)
Aynen ben de Scorpions - Holiday ve King Crimson - Epitaph parçalarını birileri tercih eder de güzel güzel puanlar veririm diyordum lakin bu parçaları tercih eden olmadı şaşırdım :) Holiday parçasının tercih edilmeme sebebi, Arda ağabeyin hazırladığı listede orjinal versiyonunun olmasından kaynaklanabilir çünkü şampiyon olan Akustik versiyondu yani şuydu;

https://www.youtube.com/watch?v=R1_IOW8rjE4

Hadi bu sebepten dolayı holiday tercih edilmedi diyelim ama King Crimson - Epitaph parçasının tercih edilmemesi büyük hayal kırıklığı oldu benim için :red:

https://www.youtube.com/watch?v=WWtOz7GVxJM

Geri
Üst Alt