Gscimbom-ul Havz

Burak Karaduman

Büyük Kaptan
Soru basit Gscimbom serüveniniz nasıl başladı .Herkes atmadan katılsa hoş olur ilerde işimize yaraya bilir yaygınlaştırmak vs .

Amcam beni erken ergen zamanlarımda GSC ye ilk kez götürdü

Tadı damağımda kalıp cok begendim ve daima gelmeyi hedefledim.

Bu sitenin eski sahibi serdar mıydı neydi başka sitede takılıyordu. Orda milleti dolandırdı mı ne yaptıysa bunu ifşa ettiler işte. Bu siteninde onun olduğu yazılıyordu. Ordan gördüm üye oldum.

Bu arada ben üye olmadan yaklaşık 2 yıl önce Teknik Modluk teklifi almıştım. Ancak işlerimin yoğunluğundan kabul etmemiştim.

O zaman tanıştım ve üye olmuştum. İlk zamanlarda öylesine takılıyordum, şimdi ise böylesine takılıyorum. Yani böyle yoğun ;)

Yanlış hatırlamıyorsam Google sayesinde tesadüfen bulmuştum. 4 yıllık takipçi, 2 yıllık bir üyeyim. Acı tatlı günlerimiz geçti burda. Zamanla resmen ikinci ailem gibi oldu burası. :ka19:

HC herkesde olduğu gibi bendede derin etkiler bıraktı demekki :D Konuyu devretsekmi napsak bu telaffuzun mimarına :tiphat::tiphat:

Cmfmfan forumlarında reklamı vardı bir heyecan girdik çıkamadık.

Google amca yoluyla tabi.

2011 sonlarında üye oldum lakin 2012'de az mesajım vardır. Ara ara coşarım 1 haftada 150 mesaj yazarım. Sonra 1 ay ortalıkta gözükmem. Değişik.

Bende Hayrul Cund-u mürekkeb başlığı sandım ama değilmiş :)

Ben 7 yıldan fazla bir süredir savunma ile ilgili forumlarda olmama rağmen aslında taraftar forumlarıyla ilgili bilgim yoktu doğrusu ilgimde yoktu , 3 Temmuz 'dan sonra daha iyi bilgi alabilmek ve olan biteni daha sağlıklı takip edebilmek için 4. seçenekteki gibi bir aramayla burayı buldum ve üye oldum ,

iyikide üye oldum diye düşünüyorum .

Webaslandan sıkıldığım esnada bir arkadaş sayesinde hatta bir yıldan sonra üyelik şifreöi bulamayıp sonra Tapatalk da cebelleşip şimdiki hesabı açtım

C5303 cihazımdan gönderildi

Başlığı açmayı becerememiş ama denemiş bence genç arkadaşa kredi verelim bir süre.

2006dan beri uyeyim. Nasil uye oldugumu hatirlamiyorum. Yaş geregi o zamanlar sadece okuyorduk, 2008de site yeniden kurulunca aktif olarak yazmaya da basladim.

Cok kisi geldi gecti. Bok gibi adamlar da vardi, cok kral adamlar da vardi. Hepsini gordum. Sunu soyleyebilrim, seviyesi bu denli yuksek ve bu kadar duzenli baska bir spor forumu oldugunu dusunmuyorum.

Benim zaten yonetime girerken ilk amacim seviye idi. Daha once de tabi ki cok ust sinif bir ortam vardi ve su anda nispeten bu ortami stabil tutmayi basardik da sayilabilir. Umarim bu seviyede de devam eder.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2

Geri
Üst Alt