Gscimbom-ul Havz

Hatırlamıyorum ama google'dan bulmuştum sanırım

tapatalk

guzel 1 konu

hatirlamiyorum foruma ilk nasil eristigimi lakin lincoln transferi zamaniydi demek ki 7 sene falan olmus way annesini

Havz osmanlıcada başlangıç demek ilber ortaylının Cahillerine duyurulur :)

tapa

öyle deme reis bi kaç yıl bekledim cezamın bitmesini ama 27 28 yıl kala falan bir birlerine girdiler forumu kapattılar.

gsfans diye bi site var her girdigimde uykum geliyor ve hemen geri cikiyorum..ayni mahalle kiraathanesi gibi hep ayni uc dort adam yaziyor..

★☆★

Kenzül havas konusunu hatırlayanlar like

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Onu birak da 2010 da başka siteden buradakilere "uff trbysizler :/" yazarken 2013 geldiğinde burayı demir yumrukla yönetecek noktaya gelişimi anlatan "Ustanın hikayesi" projesine başlayalım :D

-Tapatalk-

gsfans diye bi site var her girdigimde uykum geliyor ve hemen geri cikiyorum..ayni mahalle kiraathanesi gibi hep ayni uc dort adam yaziyor..

★☆★

bı gssözluk bırde burası cok aktif onun dışında henuz pekı denk gelmedı oyle aman aman bı yer

Elano transferi aciklanmadan 1 gün önce uye oldum. Ondan önce takip ediyordum sadece siteyi. Uzun zamandır böyle takip edilen ve populer bir spor forumu görmedim. Insallah devam eder.

Olm ne bicim baslik bu? HC ye mi ozendin?

★☆★

gecen ceza aldigimda uye oldum ,butun gun 20 post anca yazilmistir siteye :D

bu arada foruma ,eski okuz sahibi donemi uye olup bir veya iki mesaj yazmisligim vardi.

sanirim google dan bulmustum ,yada ekside ismiyle girgir yapioludu ordan olabilir

Gsfans.org iyice boşalmaya başlayınca, buraya geldim. Bu kadar.

Tapata

Nasil buldugumu hatirlamiyorum

1-2 sene yazilanlari okudum

2010 da uye olmustum

GT-I5510 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Böyle bir konu vardı sanki diyerek giriş yapayim ilk olarak.

Nası üye olduğuma gelirsek google aracılığıyla diyeyim bende. Benim ilk üye olduğum zamanlar baya farklıydı forum tabi. Güzel atışmalar, sohbetler şahaneydi. Bir iki Galatasaray forumuna daha üye olmuştum o zamanlar ama adını bile hatırlamıyorum su an. Baki kalan GSC oldu. Çokta memnunum, o gün bu gündür ekstra bir durum olmadığı sürece neredeyse günümün yarısı burada geçiyor ve garip ama keyif alıyorum. :)

Foruma kacinci siradan uye oldugunu gorebiliyorduk .ama nerden onu hatrlamiyorum?

Geri
Üst Alt