- 24 Mayıs 2009
- 18.539
- 19.973
- 2.273
Övdün mü sövdün mü anlamadım ihtiyar ama güzel düşünmek istiyorum eyvallahDışı sert ama içi marşmelov gibi adamsın![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Övdün mü sövdün mü anlamadım ihtiyar ama güzel düşünmek istiyorum eyvallahDışı sert ama içi marşmelov gibi adamsın![]()
gaddar değilde büyücü diyelim. bir anda yok olabiliyorsunNe gaddarlığımı gördün? @Murat Ünsal @Cevahir Durmaz @Onur Kosar @Doruk Ata TANRIVERDİ gaddar mıyım ben![]()
Bu muhabbetin sonu çok kötü bi yere gidiyorÖvdün mü sövdün mü anlamadım ihtiyar ama güzel düşünmek istiyorum eyvallahSen de nutella gibi adamsın
![]()
Tepki verilmiyor sana doruk hata diyorgaddar değilde büyücü diyelim. bir anda yok olabiliyorsun![]()
tepkimenin ne önemi var. iyi niyetine sağlık kankaTepki verilmiyor sana doruk hata diyoro yüzden şöyle yapayım
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tepkimelerde sıkıntı var redface attım varzet abi@Emre Ersoy sevdiğin sanatçılar kısmını yeni gördüm o sanatçıları beğendiğin için 3 gün banlatıcam seni gündeme aldım![]()
Görürsün sen redface'itepkimelerde sıkıntı var redface attım varzet abi![]()
keske üye kısmını boş birakmayaydın renktasEn Unutamadığın Gol : Arif - M.United
En Unutamadığın Maç : Galatasaray - Kayseri (3:0) fenerin denizliyle berabere kalıp şampiyon olduğumuz maçı Ali Sami Yen’de izlemek ve şampiyonluğu kutlama şansına sahip olmuştum.
En İyi Kaleci : Taffarel. Muslera da en az onun kadar iyi ama belki de daha başarılı bir dönemde olduğundan Taffarel bende ağır basıyor.
En Kötü Kaleci : Hayrettin. Normalde fena değildi ama öyle goller yerdi ki herhalde sattı maçı diye düşünürdün
En Beğendiğin Asist? : Fatih Akyel’in uzaktan vurup Jardel’in tamamladığı, Süper Kupa’yı kazandıran asist. Hala düşünürüm pas mı verdi şut mu attı diye.
En Çok Üzüldüğün Maç? : Çok şükür çok büyük hedefin kaçtığı bende travma yaratan bir maç gelmiyor aklıma
En İyi Golcü? : Pek yetiştim sayılmaz ama Metin Oktay
En Beğendiğin Futbolcu? : Hagi Hagi Hagi
En Yetenekli Futbolcu? : Hagi Hagi Hagi
En Yeteneksiz Futbolcu? : Iorfa
En Fazla Yemek Yiyen Üye? :
En Bonkör Üye?:
En Cimri Üye?:
En Çok Konuşan Üye?:
En Az Konuşan Üye?:
En Doğrucu Üye?:
En Abartan Üye?:
Duşta En Fazla Kalan Üye?:
En İyi Avatarları Tercih Eden Üye?:
En Kötü Avatarları Tercih Eden Üye?:
En Yumuşak Üye?:
En Gaddar Üye?:
Forumdaki Lakabın?:
En Sevdiğin Yemek? : Kızartma
En Sevdiğin Şehir? : İzmir
En Sevdiğin Film? : Inception
En Sevdiğin Şarkıcı? :
En Sevdiğin Çizgi Film? : Looney Tunes
Buu soruların cevaplarını da almamız gerekiyorEn Fazla Yemek Yiyen Üye? :
En Bonkör Üye?:
En Cimri Üye?:
En Çok Konuşan Üye?:
En Az Konuşan Üye?:
En Doğrucu Üye?:
En Abartan Üye?:
Duşta En Fazla Kalan Üye?:
En İyi Avatarları Tercih Eden Üye?:
En Kötü Avatarları Tercih Eden Üye?:
En Yumuşak Üye?:
En Gaddar Üye?:
Modum üye arkadaşları çok iyi tanımasamda düzenleme yapma şansım var ise bir şeyler yazarım uygun ise.Buu soruların cevaplarını da almamız gerekiyor