- 1 Ağustos 2009
- 45.228
- 43.913
- 4.258
adminimizi rahat bırakalım ben postlarını beğenirim onur bey iyi forumlar
Gözümüz likeda değil kardeşim. Bu benim için artık bir gurur meselesi.
Ama likelamaya devam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
adminimizi rahat bırakalım ben postlarını beğenirim onur bey iyi forumlar
Neyin gururu kankaGözümüz likeda değil kardeşim. Bu benim için artık bir gurur meselesi.
Ama likelamaya devam
Neyin gururu kanka![]()
cevaplayacağını düşündüğün bi üyeye ilet lütfen.Korkutucu
Tutulur biraz vakit alır sadeceVerilen sözler tutulmuyor
İnciniyorum
En Fazla Yemek Yiyen Üye? : Mahir Tahir Mustafa Koç
Kimsin sen arkadaşım! Uğur, Sinan, Kenan, Alpay'ı nereden tanıyorsun? 15 günde insanlar hakkında nasıl bilgi sahibi oluyorsun! Kimin yedeğisin Sülü!En Fazla Yemek Yiyen Üye? : Can Büyük
En Bonkör Üye?: Uğur Güzel
En Cimri Üye?: Sinan Bilgin
En Çok Konuşan Üye?: Kenan Ünal
En Az Konuşan Üye?: Alpay Asma
En Doğrucu Üye?: Melih Peker
En Abartan Üye?: Tahir Mahir Koç
Duşta En Fazla Kalan Üye?: Ünsal Vardar
En İyi Avatarları Tercih Eden Üye?: Onur Bakır
En Kötü Avatarları Tercih Eden Üye?: Berk Can
En Yumuşak Üye?: Emre Ersoy
En Gaddar Üye?: Cihan Ağzıkara
En Abartan Üye?: Tahir Mahir KoçKimsin sen arkadaşım! Uğur, Sinan, Kenan, Alpay'ı nereden tanıyorsun? 15 günde insanlar hakkında nasıl bilgi sahibi oluyorsun! Kimin yedeğisin Sülü!
Kimsin sen arkadaşım! Uğur, Sinan, Kenan, Alpay'ı nereden tanıyorsun? 15 günde insanlar hakkında nasıl bilgi sahibi oluyorsun! Kimin yedeğisin Sülü!
En Abartan Üye?: Tahir Mahir Koç
sakin ol dostum hadi biraz geriye yaslanıp ve opet güzellemesi yapalım
tertermiz tuvaletlerini düşün, sıcak kahvesini ve üstün hizmet kalitesini düşün.![]()
çok enteresan bir hikaye insan geride bıraktıklarını güvenebileceği birine teslim etmek istiyor. ilk günün tadı başkadır ama sanıyorum aynı tadı 3. gün alamamışsındır ?2017 yazını Ayvalık'ta kamp yaparak geçirmiştim. Kamp hayatı bana göre değil. İlk gecenin sabahında tuvaletim geldiğinde anlamıştım. Kimse uyanmadan arabaya atlayım 5 km. uzaklıktaki Opet'e gidip tuvaletimi yapıp alışveriş yapıp kimse uyanmadan kamp yerine dönmüştüm. Bu rutini geri kalan 3 gün de yaptım. Opet sadece yoldaki değil kamptaki evim![]()
Bilakis; heyecanım her geçen gün daha da artmıştı. Kaçamak oluşu daha heyecanlı kılıyordu bu yolculuğu Süslü.çok enteresan bir hikaye insan geride bıraktıklarını güvenebileceği birine teslim etmek istiyor. ilk günün tadı başkadır ama sanıyorum aynı tadı 3. gün alamamışsındır ?
kamptaki arkadaşların, senin bu kaçamaklarından şüphelenmiyor muydu?Bilakis; heyecanım her geçen gün daha da artmıştı. Kaçamak oluşu daha heyecanlı kılıyordu bu yolculuğu Süslü.
kamptaki arkadaşların, senin bu kaçamaklarından şüphelenmiyor muydu?
opette işini bitirdikten sonra pantolonunu düzeltmen ve görevli arkadaşın yüzündeki tebessümle " yine bekleriz efendim" demesi bu heyecanı tavan yaptırmıştır.
şuan istemsizce bende heyecanlandım keşke orada olup o an a tanık olabilseydim![]()
bundan harika bir reklam filmi olur biliyor musun? veya netflixe 3 bölümlük komedi dizisi ama ondan da arkadaşlarının birisinin gay olma riski var.Kamptan ayrılacağımız son gün yola çıkmadan önce benzin almak için gittiğimde görevli arkadaşın samimi sohbeti ve bana olan yakınlığından arkadaşım şüphelendi ama "Opet daima güler yüzlü personelleriyle hizmet verir" diyerek yırttım. Az kalsın anlayacaktı.
bundan harika bir reklam filmi olur biliyor musun? veya netflixe 3 bölümlük komedi dizisi ama ondan da arkadaşlarının birisinin gay olma riski var.
"Opet daima güler yüzlü personelleriyle hizmet verir" muazzam yahu![]()
Opet'e değil de muhabbetimize edeyim Doruk; bye