GSMobile Hayata Geçti

Cevap: GSMobile Hayata Geçti...

8 ytl gecis bedeli..Kontorleriniz ve su an kullandiginiz AVEA tarifeniz degismiyor..+ olarak Gs mobile lilarla 1905 dakika bedava gorusme var..Haber paketi aralik sonuna kadar ucretsiz..

Upp yapalim...konu kaynamasin..

sayımız 20bin civarlarına gelmiş bu arada birde haber paketine üye olmadan da transfer haberleri geliyor sadece maçın sonuçları ve kadrosu gelmiyor

Beyler bir sorum var size. Benim Hattım avea ve Kontörlü. Şimdi GSmobile a geçmek istesem. Kullandığım tarife değişiyor mu ne oluyor bir yazarmısınız. Çok geri kaldım bu konuda ...

Bu doğrumu sadece 8 ytl veriyorsun bu mudur yani ? tarife falan hepsi sabit kalıyor sadece 8 ytl verip GSmobile mı geçiyorsun ? lütfen bilen biri yazsıın

Tunç abi kullandığın tarife değişiyor.Kalan kontörün varsa kullanabiliyorsun.Sadece 8 TL verip GSmobile geçiyorsun.

Hayırlı olsun.Haber paketinde kontör gittimi sizde bende 16 kontör gitti:Dİptal için;

Avea reklam mesajlarını iptal etmek için iptal yazın, boşluk bırakın kampanya yazın, ücretsiz olarak 7672'ye sms ile gönderin.

Örnek:

iptal kampanya

Avea üzerinden gönderilen diğer firmaların reklam mesajlarını iptal etmek için iptal yazın, boşluk bırakın reklam yazın, ücretsiz olarak 7672'ye sms ile gönderin.

Örnek:

iptal reklam

Haber paketini iptal edeceğim.Şuanda 2 hattı tak çıkar yapıyorum. Unutursam kontörlerim gider.

4775__212gsmobile.jpg

Adnan Polat'ın Gsmobile hakkında ki açıklamaları beni çok şaşırttı ve üzdü. Umarım bu proje istenilen yerlere gelir...

adnan polat sonuna kadar haklıdır arkadaşlar herkes alsın isterse kullanmasın ben şahsen kullanmıyorum fazla çekmiyor ama sonuçta aldım ve bazen açıyorum bundan bile üşenenler var yazık gerçekten adamlar 40bine giderken bizim 22binlerde kalmamız yazık gerçekten

Arkadaşım turkcellden GSmobile geçmesini söyledim oda geçeceğini söyledi.Salak adam avea geçirmiş.Başka avea merkezine gittik geçirelim diye adam avedan GSMobile geçmek için 1 ay bekliceksiniz dedi.1 ay bekleme süresi doğru mudur?

Arkadaşım turkcellden GSmobile geçmesini söyledim oda geçeceğini söyledi.Salak adam avea geçirmiş.Başka avea merkezine gittik geçirelim diye adam avedan GSMobile geçmek için 1 ay bekliceksiniz dedi.1 ay bekleme süresi doğru mudur?

Öyle dediyse muhakkak tarife değişiklikleri arasında 1 ay beklemek gerekiyordur.

Ben 2. hat olarak kullanıyorum.Kardeşimi mobile geçirmeyi düşünüyorum.Aslında annem de geçmek istiyor ama babamın bilgileri lazım.Söylüyoruz illa hat sahibi gelsin diyorlar.

Doğrudur

Eğer Turkcellden Aveaya geçiş yaptıysan sadece Gsmmobile değil Vodafone bile geçiş yapmak istesen gene 1 ay beklemen lazım

yada tekrar turkcelle geçiş yapmak istedin gene 1 ay beklemen lazım :)

Bu fenercell ,gsmobile falan pek tutmadı sanırım gecen haftasonu bedava bagdat caddesinde dagıtıyorlardı .

o tutmakla alaksı yok arkadaşlar ne kadar çok dağıtılırsa o kadar kazanç sağlanıyor şuanda 20bin olan abone sayımız var bu sayı 100bin olmadan para kazanamayacak cimbom ondan dağıtılır

Yaa aslinda alalim kullanmasak bile birsey degil yaa :rolleyes:Ben almayi dusunuyorum klubume feda olsun ..:2_thumbs_up_-_anima

turkcell olsa tüm hatlar olurdu evde ailemin ancak avea da bir hattımı yaptırdım.....

Şimdi benim avea hattım var.GSMobile'e çeviricem ancak bir sorum var.Diğer avea hatlar beni aradığı zaman avea'ya doğru olan tarife mi geçerli yoksa farklı operatör olarak mı geçiyor?

Geri
Üst Alt