GSStore Ürünleri

Cevap: GS Store Ürünleri

Şu ürünü storeda gören oldu mu?

35Ycg.jpg

Sitede ürünlerin renk alternatiflerini gösteren resimler yok. Örneğin beyaz bir t-shirt resmi var, siyahını alacam ama görmem lazım göremiyorum. Bu işe bir el atsalar iyi olacak. Körü körüne mi alıcaz yani ürünleri çok saçma.

malesef ürettiğimiz ürünler çok amatör üzülerek söylüyorum bunu . 0.15'e kadar Gs Store'un ürünleri hakkında düşüncelerimi anlatıyor Ağaoğlu .

[video=youtube;3XXl8NEehfM]https://www.youtube.com/watch?v=3XXl8NEehfM[/video]

Galatasaray - Cluj maçı öncesi Storeyi geziyordum yağmurluklar vardı bir tarafına 140 TL diğer tarafına 70 TL etiketi vurulmuş ve hepsinde var bütün millet kapış kapış aldı bir tane bile kalmadı kasaya bir gittik 70 TL'lik etiketler yanlışlıkla vurulmuş :D

Ben 2 tane almıştım birini bıraktım biçok insanda söylene söylene aynısını yaptı

3 aydır kırmızının m bedenını getıremedıler....helal olsun:mad:

Bu bedenleri yeniden bi gözden geçirmeleri lazım,s beden denedim çuval gibi geldi.

Kadın ürünleri leş ... Kız arkadaşıma güzel bi tshirt aliyim diyorum ne zamandır ama yok adam gibi güzel bişey ...

Gakkoş panteri Melo tshirtleri,eldivenleri,kazakları çıkmadı mı daha:D

Champion basket formaları-tshirt falan piyasaya çıktı mı acaba çıkcak mı daha doğrusu?

Sayın Yetkili,

GS Store'lar ile ilgili şikayetlerimi sizlere aktarmak istiyorum.Çorlu ilçesinden GS Store olmadığı için uzun süre internet sitesinden alışveriş yapamaya çalıştım.Sitede görmüş olduğum ürünleri seçip parasını yatırdıktan sonra özellikle seçtiğim ürünün stoklarında olmadığına dair mesajlar almaya başladım.Bu sıkıntılar ile ilgili uzun süren mesaj trafiğinden sonra Ebru isimli bir bayan ile görüştüm ve kendisine yaşanan sıkıntıları anlattım.Üzüldüğüm nokta diğer internet sitelerinden seçtiğim ürün 2-3 gün içinde kargo ile tarafıma teslim edilmesine rağmen klübümüzün bu konuda çağın gerisinde kalmasıdır.En sonunda beni isyan ettirdikleri için uzun süredir internetten alışveriş yapmıyorum.Çünkü büyük klübümüze yakışan bir alışveriş politikası bulunmamaktadır.Sizlerden ricam internetten yapılacak alışverişler ile ilgili bize yakışan bir sistemin kurulmasıdır.Ayrıca niçin Çorlu gibi Trakya'nın merkezinde olan bir ilçede GS Store kurulmuyor?

Sayın Yetkili,

GS Store'lar ile ilgili şikayetlerimi sizlere aktarmak istiyorum.Çorlu ilçesinden GS Store olmadığı için uzun süre internet sitesinden alışveriş yapamaya çalıştım.Sitede görmüş olduğum ürünleri seçip parasını yatırdıktan sonra özellikle seçtiğim ürünün stoklarında olmadığına dair mesajlar almaya başladım.Bu sıkıntılar ile ilgili uzun süren mesaj trafiğinden sonra Ebru isimli bir bayan ile görüştüm ve kendisine yaşanan sıkıntıları anlattım.Üzüldüğüm nokta diğer internet sitelerinden seçtiğim ürün 2-3 gün içinde kargo ile tarafıma teslim edilmesine rağmen klübümüzün bu konuda çağın gerisinde kalmasıdır.En sonunda beni isyan ettirdikleri için uzun süredir internetten alışveriş yapmıyorum.Çünkü büyük klübümüze yakışan bir alışveriş politikası bulunmamaktadır.Sizlerden ricam internetten yapılacak alışverişler ile ilgili bize yakışan bir sistemin kurulmasıdır.Ayrıca niçin Çorlu gibi Trakya'nın merkezinde olan bir ilçede GS Store kurulmuyor?

burda yetkili yok onu soyleyeyim..

onun disinda hangi siteden siparis yaptin?

ben Ankaragsstore.com'dan yaptim siparisimi mesela, Hollandada olmama ragmen.. 6-7 gunde geldi.. bu bence Yurt Disi icin cok hizli bi teslimat.

Geri
Üst Alt