Sercan Erkan
Yeni Üye
- 24 Kasım 2012
- 15
- 0
- 691
Cevap: GS Store Ürünleri
Melo tişörtü çıkmış.
baya da güzel olmuş...
Melo tişörtü çıkmış.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sayın Yetkili,
GS Store'lar ile ilgili şikayetlerimi sizlere aktarmak istiyorum.Çorlu ilçesinden GS Store olmadığı için uzun süre internet sitesinden alışveriş yapamaya çalıştım.Sitede görmüş olduğum ürünleri seçip parasını yatırdıktan sonra özellikle seçtiğim ürünün stoklarında olmadığına dair mesajlar almaya başladım.Bu sıkıntılar ile ilgili uzun süren mesaj trafiğinden sonra Ebru isimli bir bayan ile görüştüm ve kendisine yaşanan sıkıntıları anlattım.Üzüldüğüm nokta diğer internet sitelerinden seçtiğim ürün 2-3 gün içinde kargo ile tarafıma teslim edilmesine rağmen klübümüzün bu konuda çağın gerisinde kalmasıdır.En sonunda beni isyan ettirdikleri için uzun süredir internetten alışveriş yapmıyorum.Çünkü büyük klübümüze yakışan bir alışveriş politikası bulunmamaktadır.Sizlerden ricam internetten yapılacak alışverişler ile ilgili bize yakışan bir sistemin kurulmasıdır.Ayrıca niçin Çorlu gibi Trakya'nın merkezinde olan bir ilçede GS Store kurulmuyor?

GALATASARAY-STORE EUROPE - AVRUPALI ASLANLARIN MEKANI burdan alisveris yapan varmi daha once biseyler almayi dusunuyorum ama guvenilirmi emin olamadim
Bu da diğer tarafı.İnternette rastladım da çok hoşuma gitti.Storelarda satılıyor mu bu ürün?
![]()
Sevgili Dostlar,
Bağdat caddesi mağazamız yarın (Cumartesi) saat 10:00'dan itibaren hizmetinizde. Mağazamızın konumu; Cadde üzerinde, Ethemefendi köşesinden Suadiye tarafına doğru, sahil tarafında. Eski Hotiç Mağazası. Sizler istediniz. Biz de isteğinizi gerçekleştirdik. Desteğinizi bekleriz.
Sevgiler,
N. Kantarelli
İnternette rastladım da çok hoşuma gitti.Storelarda satılıyor mu bu ürün?
![]()
uefanın ingilterede ürettiği lanyard.. müthiş bence.
![]()
Landyard ve IPad kılıfı muhteşem. Kart dönünce almayı planlıyorum.![]()
Nerden alıyorsun. Bende isterim.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Gerçekten güzelmiş bu, siteye baktım ama bulamadım..