GSStore Ürünleri

Cevap: GS Store Ürünleri

Sayın Yetkili,

GS Store'lar ile ilgili şikayetlerimi sizlere aktarmak istiyorum.Çorlu ilçesinden GS Store olmadığı için uzun süre internet sitesinden alışveriş yapamaya çalıştım.Sitede görmüş olduğum ürünleri seçip parasını yatırdıktan sonra özellikle seçtiğim ürünün stoklarında olmadığına dair mesajlar almaya başladım.Bu sıkıntılar ile ilgili uzun süren mesaj trafiğinden sonra Ebru isimli bir bayan ile görüştüm ve kendisine yaşanan sıkıntıları anlattım.Üzüldüğüm nokta diğer internet sitelerinden seçtiğim ürün 2-3 gün içinde kargo ile tarafıma teslim edilmesine rağmen klübümüzün bu konuda çağın gerisinde kalmasıdır.En sonunda beni isyan ettirdikleri için uzun süredir internetten alışveriş yapmıyorum.Çünkü büyük klübümüze yakışan bir alışveriş politikası bulunmamaktadır.Sizlerden ricam internetten yapılacak alışverişler ile ilgili bize yakışan bir sistemin kurulmasıdır.Ayrıca niçin Çorlu gibi Trakya'nın merkezinde olan bir ilçede GS Store kurulmuyor?

problemini ben iletirim yetkili kisiye, sonrada ozel mesaj yoluyla sana yazarım. sık sık gir bu siteyede yazdıgım zaman haberin olsun

Başkan bu olayı söyledi ve çalışmalar devam ediyor dedi umarım istenilen seviyeye gelir en kısa zamanda bu çok önemli ben hayatta yapmıyorum resmı sitede varsa storedan gidip alıyorum

uefanın ingilterede ürettiği lanyard.. müthiş bence.

o20779-1.jpg

Landyard ve IPad kılıfı muhteşem. Kart dönünce almayı planlıyorum. :asd:

İnternette rastladım da çok hoşuma gitti.Storelarda satılıyor mu bu ürün?

imgsize.php

veqi5v.jpg

Kargo takibi yapmaya çalışırken bu hatayı veriyor neden acaba

Sevgili Dostlar,

Bağdat caddesi mağazamız yarın (Cumartesi) saat 10:00'dan itibaren hizmetinizde. Mağazamızın konumu; Cadde üzerinde, Ethemefendi köşesinden Suadiye tarafına doğru, sahil tarafında. Eski Hotiç Mağazası. Sizler istediniz. Biz de isteğinizi gerçekleştirdik. Desteğinizi bekleriz.

Sevgiler,

N. Kantarelli

Hayırlı uğurlu olsun camiamıza. :ayatollah:

Sevgili Dostlar,

Bağdat caddesi mağazamız yarın (Cumartesi) saat 10:00'dan itibaren hizmetinizde. Mağazamızın konumu; Cadde üzerinde, Ethemefendi köşesinden Suadiye tarafına doğru, sahil tarafında. Eski Hotiç Mağazası. Sizler istediniz. Biz de isteğinizi gerçekleştirdik. Desteğinizi bekleriz.

Sevgiler,

N. Kantarelli

müteşekkirim nurettin bey. sizi daha fazla online görmek hoş sohbetlerimizi mix etmeyi cani gönülden isterim. başarılarınızın devamını dilerim , kolay gelsin.

gsstore a iyi bir tasarımcı lazım. sokak kültürünü, Maç kültürünü bilen...

Geri
Üst Alt