GSStore Ürünleri

Cevap: GS Store Ürünleri

arkadaslar yardima ihtiyacim var gsstore.org´dan alis veris yapan ve paypal ile ödeyen varmi aramizda bir kac sorum olacak...

bu Şal atkıların kalitesi çok düştü...poşet gibi..

Hocanın üstündeki beyaz kazak çok şıkmış beğendim gsstore ürünüydü.

Mecidiyeköy'e yeni Store açılıyormuş diyorlar. Gören var mı, yarın gidip bakıcam bende.

okadar ürün var sitede ama hicbiri kalmamis hele beden konusuna hic girmiyorum tek kelimeyle rezalet...

Nurettin Kantarelli ‏@NKantarelli 3 min Kopya vereyim...

BGi4jnrCQAIHjnw.jpg

@NKantarelli 7 dk

Real Madrid maçları için Dostluk Atkısı yapamıyoruz maalesef :-( Nedeni marka tecil hakları ile ilgili izinlerin alınaması.

Ama atkı konusunda bir sürprizimiz var. Sevdiğiniz oyuncularımıza özel atkılar ürettik.Yarın Aslantepe, pazartesiden itibaren tüm noktalarda

Tabii bu resimde olmayan, ama sizin tahmin edebileceğiniz diğer isimler de var :-)

BGi4jnrCQAIHjnw.jpg:large

BGi49_UCAAA5YpX.jpg:large

Bu nike ürünleri ne zaman indirime gire biliyor musunuz?Aşırı pahalı bazıları,ucuzlasın da birkaç tanesini gözüme kestirdim almayı düşünüyorum:cool:

AW: GS Store Ürünleri

Ben Nike 98 Authentic Kırmızıyı çok istiyorum ama 70 euro fazla para -.-

Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk 2

Ben retro serisinden bir forma almak istiyorum.Büyük ihtimalle Xamax maçını hatırlatan beyaz formayı aklımın bir köşesine yazdım.

547651_4881386995959_1434027495_n.jpg

storeden aldim.anatolianin urunu 110 tlye,bu dikdortgen olani birde yuvarlak olani vardi

556055_4878937894733_1887361840_n.jpg

storeden aldigim Nike in bir urunu daha. ayrica lalelerin renklerin e bakiniz

Geri
Üst Alt