GSStore Ürünleri

Cevap: GS Store Ürünleri

Gs store parfümlerinden kullanan varmıdır ? Varsa nasıl parfümler biraz anlatırmı :D

cityshop-nike-0-0-287230-506714-749-1349512698.jpg

of bunu nasıl alırım lan :016:

site üzerinden satışı yok mu ?

Nike Galatasaray Bere / Bere / Ekipman / EKİPMAN / CITYSHOP

6 yasandakı yeğenıme urun alıcam ne tavsıye edersınız arkadaslar yeğenım kız...

Dünyanın en kötü alışveriş sitesine sahibiz.

Aşırı yavaş, ürünlerin 360 derece görünümü yok ve en önemlisi ürünü almak işkence habire üyelik girişi yapın diyor yapıyorum tam ürünü alıcam yine girişi yapın diyor sahiden işkence.

Dünyanın en kötü alışveriş sitesine sahibiz.

Aşırı yavaş, ürünlerin 360 derece görünümü yok ve en önemlisi ürünü almak işkence habire üyelik girişi yapın diyor yapıyorum tam ürünü alıcam yine girişi yapın diyor sahiden işkence.

Yoğun uğraşlar sonucu siparişimi verdim umarım 8-9 gün içinde gelir.2 hafta sonra zaten Bursa'ya gidicektim store'nda yanında oturuyorum.Maksatım transfer döneminde alışveriş yapmak ve online alışverişine bakmaktı.Site beni baya sınadı ama sonunda başardım :D

Site motorunu acil olarak yenilemeliler

Arkadaşlar ben bugün konya gs store gittim forma almaya fakat kollardaki şampiyonlar ligi arması yok dediler storede bulamazsak nerden alıcaz ??

Ankara'nın en büyük AVM'si Ankamall'de ki GS Store'ye gittim yine; hem dükkan olarak aşırı küçük, hemde ürün çeşiti çok az.

Fenerium'lar mağaza olarak çok büyük oluyor, Ankara'da ki GS Store'lerin küçük yapılma amacı nedir acaba?

Ankara'nın en büyük AVM'si Ankamall'de ki GS Store'ye gittim yine; hem dükkan olarak aşırı küçük, hemde ürün çeşiti çok az.

Fenerium'lar mağaza olarak çok büyük oluyor, Ankara'da ki GS Store'lerin küçük yapılma amacı nedir acaba?

Bunu bende merak ediyorum gerçekten. Kızılay AVM'deki de aynı şekilde çok küçük. Yani hayal kırıklığı oldu bence bunları görünce.

O degilde sampiyonlar ligi logosuyla türk bayragı logosunu storelar basıyor degilmi

Musleranın sarı forması stor da yok bulamadım acaba nasıl temin edebilirim

Beyler futbolcularımızın taktığı çizgili,kırmızılı bereden arıyorum ama bulamıyorum.Yardım edecek kimse var mı? :)

Geri
Üst Alt