GSStore Ürünleri

Ne zaman geliyor?

1698922187648.webp

Forma siparişi vermek isteyenler acele edin Nike.com'da yeni formanın stoku güncellenmiş.

Large dışında her beden var. Ben mecburen XL sipariş verdim şimdi. Uyarı geldi sipariş verirken acele edin stoklar çok düşük diye.

Ulan çocuk gibi sevinçliyim şu an, forma satışa çıktığından beri her gün hem Nike sitesini hem gsstore sitesini gün icinde onlarca kez güncelleye güncelleye öldüm. Nihayet alabildim. Hem de daha sade olan sponsorsuz şekli var tam bunu istiyordum ben.
Ekli dosyayı görüntüle 224326

1 Tane XL forma gözümle görmedim. Large almıştım o nedenle - eriyeceğiz gireceğiz motivasyonuyla

Bedenler komple gitti
İyi en azından arada girip değişiklik yapıyolar

1 Tane XL forma gözümle görmedim. Large almıştım o nedenle - eriyeceğiz gireceğiz motivasyonuyla
Benim boy 1,84m kilo da 95. Nike formalarında Large artık biraz dar oluyor kilo yüzünden, giyilebilir ama göbek möbek ortaya çıkıyor biraz işte. Aslında yine Large alacaktım ama olmayınca XL da olur diye aldım.

XL şimdiye kadar kendim almamıştım ama bir tane hediye gelmişti, ondan bedenini falan biliyorum. Biraz bol oluyor ama yine de öyle fazla büyük durmuyor boyum sayesinde.

Bir de bir daha şans gelir mi forma bulabilir miyim kaygısı ile XL görünce hemen ekledim alışveriş sepetine ve satın aldım. Altına kalın T-shirt falan giyince cuk gibi oturur.

Benim boy 1,84m kilo da 95. Nike formalarında Large artık biraz dar oluyor kilo yüzünden, giyilebilir ama göbek möbek ortaya çıkıyor biraz işte. Aslında yine Large alacaktım ama olmayınca XL da olur diye aldım.

XL şimdiye kadar kendim almamıştım ama bir tane hediye gelmişti, ondan bedenini falan biliyorum. Biraz bol oluyor ama yine de öyle fazla büyük durmuyor boyum sayesinde.

Bir de bir daha şans gelir mi forma bulabilir miyim kaygısı ile XL görünce hemen ekledim alışveriş sepetine ve satın aldım. Altına kalın T-shirt falan giyince cuk gibi oturur.
Nike store da atamızın yazısı mevcut mu?

bedenin ne önemi var yav. hatıra için alıyoruz giymek için degil.

Şikeciler açık artırmada futbolcuların maçlarda giyindikleri formaları satıyorlar.
En az 20 bin kazanacaklar forma başı.
Geçen sezon Kadiköy maçı sonrası İcardi’nin formasını koysaydık mesela artırmaya en azından 300 bin veren çıkardı. Veya Zaniolo’nun son maçta giyindiği formayı.
Bu pazarlama işini gerçekten hiç beceremiyoruz.

Forma siteye Gelmiş lan koşun

XL aldım kendime, kardeşim için 2XL stok bekliyorum...

EZHvVGLXsAASj7k.webp

Geri
Üst Alt