GSStore Ürünleri

Bizim burda Intersport, go sport ve décathlon baskı yapıyor 10 euro'ya.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Bu forma arkasına yazı olayında ki sıkıntı ne beyler ne yapmamızı tavsiye edersiniz yakın zamanda tekrar forma almayı düşünüyorum da ?

Bu forma arkasına yazı olayında ki sıkıntı ne beyler ne yapmamızı tavsiye edersiniz yakın zamanda tekrar forma almayı düşünüyorum da ?

hazır harfler ve rakamlar oluyor normalde (şekerli transfer baskı derler)

onun yerine bir baskıcıya git fleks malzeme kestir onu bastır cok daha dayanıklı

Baskı yaptırma 16tl kazık girdi bana. Numara şimdi ne sökülüyor ne de aynı renkte bulamadım hiçbir yerde henüz yani forma da korsan gibi duruyor.

Sendt fra min GT-I9300 med Tapatalk2

hazır harfler ve rakamlar oluyor normalde (şekerli transfer baskı derler)

onun yerine bir baskıcıya git fleks malzeme kestir onu bastır cok daha dayanıklı

Tavsiye için çok teşekkürler hocam sağolun.

Baskı yaptırma 16tl kazık girdi bana. Numara şimdi ne sökülüyor ne de aynı renkte bulamadım hiçbir yerde henüz yani forma da korsan gibi duruyor.

Sendt fra min GT-I9300 med Tapatalk2

Geçmiş olsun hocam , tam rezillik hakikaten.

Store larin lutfen calisan elemanlarina el atilsin .. adamlar hayatindan bezmis zerre kadar umursamiyor musterileri !!

1 hafta önce aldım bi forma, ellerinde parçalıya uygun baskı yokmus. Siyah forma için vardi son anda vazgeçtiydim. Orda numara olsa yaptıracaktım. İyi bari Mesut sayesinde forma arkasına numara yaptırmamayı öğrenmiş olduk. :D

Zaten bir garip geldiydi bana. Bildiğin sticker yapışkanını çıkar forma arkasına koy öyle gözüküyodu. Pek de içime sinmediydi zaten. Şansa iyi kurtulmusuz. :D

Ula o kadar yol gittim alsancaktaki storeye. Formalarda numara yok, numara isim de yazmıyolar haftaya gelecrkmiş isimli formalar. Rezillik yav. Formalarda turk bayragı da yok isteyen diktiriyomuş.

Aynen Arda'nın dediği gibi oldu banada. İstiyoruz ama gönderilmiyor diyorlar. Siyah forma için baskı yapılabiliyomus sadece onda da hepsi de yok. Bazı numara ve isimler var.

Türk bayrağı olayı tam bir fiyasko zaten. Benimde dikkatimi çekti.

Ben aldım bugün parçalı.11 Drogba yazdırdım.Sıkıntı olmasa bari.Şimdilik güzel gözüküyor.

ndbu.png

Her sene ayni sorunlar forma almak istiyoruz ya beden yok yada isim ve numara yazdiramiyoruz bu konuda gercekten cok amatörce calisiyoruz bir allahin kuluda suna bi el atmaz mi arkadas... yapamiyorsaniz birakin bu isi resmen iskence oldu artik... bu sene iki ayri font cikti biri lig icin digeri sampiyonlar ligi icin ne yazik ki ikiside suan mevcut degil ben yurt disinda yasadigim icin mecbur netten siparis vermek zorundayim tabi türkiyede yasayanlar daha sanslidir bu konuda gider her hangi bi storedan alir birinde yoksa digerinde vardir ama bizim gibi gurbette yasayanlar icin resmen iskence... benim alisveris yapabilecegim üc sayfa var (gsstore.org - magazagsstore.com - galatasaray-store.de) hepsindede ayni sorunlar var bi türlü yetistiremiyorlar herhalde lig bitince anca formamizi aliriz... biraz elit takimlarini örnek alsinlar adamlar sezon baslamadan takir takir ürünlerini satiyor hicbir sorun yasamadan... bunun sorumlusu kimdir nike mi yoksa bizim yönetim mi cok merak ediyorum kendi sahsi düsüncem bunun sorumlusu kesin bizim yönetimdir...

Beyler arkadasim yarindan sonra Istanbul'a gidip, hafta sonu da Sami Yen'e gidecek.

Ondan parcali formayi siparis etmek istiyorum, ama Drogba'li olmasini istiyorum. Direk Drogba 11 GS Formalari satiliyor mu Arena'daki Storelarda ?

Cünkü internetten öyle bir imkan yok.

Beyler cabuk :(

Baskili siparis ettirmeyim mi yoksa ? Okuduguma göre aramizdan bir renkdasin formasinin baskisi sökülmüs :/

Beyler arkadasim yarindan sonra Istanbul'a gidip, hafta sonu da Sami Yen'e gidecek.

Ondan parcali formayi siparis etmek istiyorum, ama Drogba'li olmasini istiyorum. Direk Drogba 11 GS Formalari satiliyor mu Arena'daki Storelarda ?

Cünkü internetten öyle bir imkan yok.

Sor bi arenadaki store'da forma kalmışmı diye:D

Send from my HTC OneX using BlueTapatalk

Geri
Üst Alt