Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu forma arkasına yazı olayında ki sıkıntı ne beyler ne yapmamızı tavsiye edersiniz yakın zamanda tekrar forma almayı düşünüyorum da ?
Bu forma arkasına yazı olayında ki sıkıntı ne beyler ne yapmamızı tavsiye edersiniz yakın zamanda tekrar forma almayı düşünüyorum da ?
Yıkanmadan söküldu karaca beyim. Ona ne demeli?
Sendt fra min GT-I9300 med Tapatalk2
hazır harfler ve rakamlar oluyor normalde (şekerli transfer baskı derler)
onun yerine bir baskıcıya git fleks malzeme kestir onu bastır cok daha dayanıklı
Baskı yaptırma 16tl kazık girdi bana. Numara şimdi ne sökülüyor ne de aynı renkte bulamadım hiçbir yerde henüz yani forma da korsan gibi duruyor.
Rezillik desene.
Ben bu sene Burak yazdirdim henüz sökülmedi ama keske bastirmasaydim diyorum![]()
Ula o kadar yol gittim alsancaktaki storeye. Formalarda numara yok, numara isim de yazmıyolar haftaya gelecrkmiş isimli formalar. Rezillik yav. Formalarda turk bayragı da yok isteyen diktiriyomuş.
Yemin ederim bir akşam giydim. Ertesi sabah baktım numara sökülüyor. Anasını satayım böyle işin
güzel hoşta bu ürünü en fazla bir sezon daha giyersin yenisi çıkar :star::star::star::star:
güzel hoşta bu ürünü en fazla bir sezon daha giyersin yenisi çıkar :star::star::star::star:
Beyler arkadasim yarindan sonra Istanbul'a gidip, hafta sonu da Sami Yen'e gidecek.
Ondan parcali formayi siparis etmek istiyorum, ama Drogba'li olmasini istiyorum. Direk Drogba 11 GS Formalari satiliyor mu Arena'daki Storelarda ?
Cünkü internetten öyle bir imkan yok.
Sor bi arenadaki store'da forma kalmışmı diye
Send from my HTC OneX using BlueTapatalk