GSStore Ürünleri

Fener'in 5. yıldızlı tshirti dalga konusu olsa bile tasarım olarak süperdi. Bizimkiler direk photoscape programından tshirt yapmışlar herhalde.

Tasarımlar neyse de tshirt için 40 lira cok değil mi

Ulan ne güzel şampiyon olmuşuz, 4. yıldızı almışız, ne güzel elinde ürün çıkarmak için malzeme var. Ne diye salak salak şeyler çıkartıyorsunuz ?

Yok "Tek büyük Gs" yok "GS şampiyon" bu ne ya ? İşportacılar sizden daha iyi ürün tasarlıyor. Zaten bunlardan başka ürün çıkartmazsa korsan morsan demeyeceğim işportacılardan alırım.

Şu videodaki ürünleri bedava verseler almam.

https://www.youtube.com/watch?v=jLxqhvmQ7vs

Fb'nin ürünlere bakın bir de bizim ürünlere bakın.

Fb şu durumda bile müthiş ürünler çıkartmış.

https://www.fenerium.com.tr/tr/t-shirt-c-330

Ondan sonra GSStore neden batıyor neden Fenerium gelir elde ediyor diye kızıyoruz.
emekçiler çalışıyor allah kolaylık versin

2 sene önceki şampiyonluk tasarımları çok çok daha hoştu, bir espri bir kalite vardı, bu tasarımlar bildiğin pazar malı çakma tişörtler gibi olmuş.

Oha müthiş olmuş, ama GsStore'de yok !

CGQNd0kUQAAvclt.jpg

Dün İstanbul'da büyük sayılacak bir GS Store'da alışveriş yapmak istedim . Malum şampiyon olan takıma biraz da biz yardım edelim dedik . İçerisi bit pazarı gibiydi . izdihamdan yürümek dahi zor olasına rağmen herkes birşey beğenmek için , klube biraz katkı sağlamak için yırtındı. Foma ve anahtarlıktan başka güzel demiyorum , iyi hiç demiyorum vasat alınabilecek hiçbir şey yok. O kadar insanın zamanına yazık alacak birşey bulamıyorlar , 4. yıldızı paraya çeviremeyip kaçan fırsatlara yazık . Şöyle güzel bir gömlek , güzel bir tişört küçük güzel bir amblem bu kadar mı zor.

Zamanında UEFA'yı paraya çevirememiştik , şimdi de bu fırsatı kaçırıyoruz . GS store'ların tasarımcısı , yöneticisi kimse değişmeli .

3-4gün oldu sipariş verdik hala sipariş hazırlanıyor yazısı var.Bakalım kaç günde gelecek ürünler.

Yoğunluk vardır ama bu işleri daha bir düzene sokmak lazım

Böyle olması hiç iyi değil

Şampiyonluk tişörtünü giyip uyuz etmem gereken bir çok arkadaş var o yüzden acele ediyorum sıcağı sıcağına olsun istiyorum.

Daha erken renktaşlar bence güzel ürünler çıkacaktır bekleyelim görelim.

Normal zamanda bile gec geldigini dusunursek su sampiyonluk zamaninda talep coklugundan oturu baya bi bekleyecen gibi renktas

★★★★
Şampiyonluk tişörtünü giyip uyuz etmem gereken bir çok arkadaş var o yüzden acele ediyorum sıcağı sıcağına olsun istiyorum:D Gsstore kesinlikle düzeltilmeli..

Geri
Üst Alt