GSStore Ürünleri

Allahin cezasi yönetim karar almis, internet satisini artik tek noktadan yapacakmis. Onun icin bizim Almanyadaki store'un internet satisi kapaniyormus artik. Acaba store da mi kapanacak?

Ayıp sana abi yıllardır bu forumdayım , daha yeni mi öğreniyorsun :)

Valla özür dilerim. Yaşıma ver artık.

Cidden o her AVM ye girişte Fenerium'u görmemek için kafamı diğer tarafa çeviriyorum. Sinirimden.

Bu arada bilmem farkındamısın Barçın da artık forma satmıyor.

Valla özür dilerim. Yaşıma ver artık.

Cidden o her AVM ye girişte Fenerium'u görmemek için kafamı diğer tarafa çeviriyorum. Sinirimden.

Bu arada bilmem farkındamısın Barçın da artık forma satmıyor.

Barçından en son polo yaka almıştım . Vallahi abi orası ayrı muamma hiç sorma kafamı değil yanımdaki kız arkadaşımı bile baktırmıyorum =)

Çok sıkıntı en son ben gidip açacağım store , başvuru yapsak ne derler acaba =?

internet sitesinden bakıyım dedim ürünlere çoğu tükenmiş üretim yapmıyolarmı yeniden anlamadım sonra satış yok diyorlar

Nasıl tek bir noktadan tek bir mağazadan mı yani?

Bak Almanyadaki sitede böyle bir aciklama var.

vE05m4.png

Barçından en son polo yaka almıştım . Vallahi abi orası ayrı muamma hiç sorma kafamı değil yanımdaki kız arkadaşımı bile baktırmıyorum =)

Çok sıkıntı en son ben gidip açacağım store , başvuru yapsak ne derler acaba =?

Bildiğim kadarıyla birkaç yüz bin TL civarında teminat yatırman gerekiyor. ayrıca torpilin olacak

Başkanı tanıyorum.(Daha doğrusu babam tanıyor) Teminat olayı olurda güvenemiyorum Çanakkale insanına...

Zaten 100bin nüfus ki onunda 1/3 ü Galatasaraylı olsun. Onun da 1/4 ü aktif ürün alan taraftar olsun eder 5-6bin kişi. Yani o tükkanı onlarla çevireceksin ki bu sayının hepsi garanti değil

ben sizin gibi yönetimin artık suratına tükürmek istiyorum

ben Almanya'ya dönene kadar formalar çıkmıyor Avrupa'ya satış yapan siteyi kapatmak ne demek?

Yok la o kadar uzun surmuyor :)
Daha stoklara girecek aninda bitecek web siparisleri ikinci plana atacaklar en erken ekim basinda beden bulursunuz. 25 gune siparisler hazirlanir artik kac gune gelir bilemem.

Cin devlet postasi daha hizli.

Aliexpresten 10 gunde geliyo siparislerim turkiyeye :D

hani lan bu baskan gs storelardan zarar ediyoruz ceki düsene sokacagiz demiyormuydu? ne oldu tam palavraci cikti bu adam

Daha stoklara girecek aninda bitecek web siparisleri ikinci plana atacaklar en erken ekim basinda beden bulursunuz. 25 gune siparisler hazirlanir artik kac gune gelir bilemem.

Cin devlet postasi daha hizli.

Aliexpresten 10 gunde geliyo siparislerim turkiyeye :D
Bizde erken siparis veririz, birzahmet yurt disina oncelik saglasinlar malum yol uzun :)

Geri
Üst Alt