- 25 Nisan 2011
- 20.486
- 13
- 1.088
O kadar AVM yaptılar birtane Store açılmadı lanet olsun. Nasıl olur aklım almıyor koca Çanakkale'de Store YOK :S
Sen Çanakkalelimisin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O kadar AVM yaptılar birtane Store açılmadı lanet olsun. Nasıl olur aklım almıyor koca Çanakkale'de Store YOK :S
Ayıp sana abi yıllardır bu forumdayım , daha yeni mi öğreniyorsunSen Çanakkalelimisin
Ayıp sana abi yıllardır bu forumdayım , daha yeni mi öğreniyorsun![]()
Valla özür dilerim. Yaşıma ver artık.
Cidden o her AVM ye girişte Fenerium'u görmemek için kafamı diğer tarafa çeviriyorum. Sinirimden.
Bu arada bilmem farkındamısın Barçın da artık forma satmıyor.
Nasıl tek bir noktadan tek bir mağazadan mı yani?Allahin cezasi yönetim karar almis, internet satisini artik tek noktadan yapacakmis. Onun icin bizim Almanyadaki store'un internet satisi kapaniyormus artik. Acaba store da mi kapanacak?
Nasıl tek bir noktadan tek bir mağazadan mı yani?
Barçından en son polo yaka almıştım . Vallahi abi orası ayrı muamma hiç sorma kafamı değil yanımdaki kız arkadaşımı bile baktırmıyorum =)
Çok sıkıntı en son ben gidip açacağım store , başvuru yapsak ne derler acaba =?
Başkanı tanıyorum.(Daha doğrusu babam tanıyor) Teminat olayı olurda güvenemiyorum Çanakkale insanına...Bildiğim kadarıyla birkaç yüz bin TL civarında teminat yatırman gerekiyor. ayrıca torpilin olacak
Nasıl tek bir noktadan tek bir mağazadan mı yani?
Başkanı tanıyorum.(Daha doğrusu babam tanıyor) Teminat olayı olurda güvenemiyorum Çanakkale insanına...
Kargo var ya neyinize yetmiyor simdi siparis ver noelde elinde.ben sizin gibi yönetimin artık suratına tükürmek istiyorum
ben Almanya'ya dönene kadar formalar çıkmıyor Avrupa'ya satış yapan siteyi kapatmak ne demek?
Yok la o kadar uzun surmuyorKargo var ya neyinize yetmiyor simdi siparis ver noelde elinde.
Daha stoklara girecek aninda bitecek web siparisleri ikinci plana atacaklar en erken ekim basinda beden bulursunuz. 25 gune siparisler hazirlanir artik kac gune gelir bilemem.Yok la o kadar uzun surmuyor![]()
Bizde erken siparis veririz, birzahmet yurt disina oncelik saglasinlar malum yol uzunDaha stoklara girecek aninda bitecek web siparisleri ikinci plana atacaklar en erken ekim basinda beden bulursunuz. 25 gune siparisler hazirlanir artik kac gune gelir bilemem.
Cin devlet postasi daha hizli.
Aliexpresten 10 gunde geliyo siparislerim turkiyeye![]()