Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oyun 3 yil sonra indirimde falan olur o zaman bakarim. Su an bu fiyata , bu hype trenine gaza gelmeye gerektirecek bir oyun degil benim icin

Mevzu dil desteğilyse, Türkçe dil desteği getirmemeleri rezillik. Herhangi büyük bütçeli bir oyunun Türkçe dil desteği getirmemesi zaten rezillik.ekside fakir ve yabanci dil bilmeyen bebeler agliyor sabah aksam
Beklenen zaman geldi.
Ps4’ü elden çıkarıp, Ps5’e geçme zamanı
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Mevzu dil desteğilyse, Türkçe dil desteği getirmemeleri rezillik. Herhangi büyük bütçeli bir oyunun Türkçe dil desteği getirmemesi zaten rezillik.
Fark etmez, seslerini çıkartsınlar o da yeter. Ön siparişe açıldığı gibi 4000₺ verebilecek insan sayısı zaten sınırlı ama Türkiye'yi, Türk oyuncuları da yıllardır saçma sapan nedenlerle görmezden geldikleri yeter. BG3 gibi bir yapım Türkçe dil desteği ile çıktıysa her oyun Türkçe çıkabilir, çıkmalı da. Türkiye'de oyun satışları yıllardır yükseliyor, bazı firmaların satışla falan alakası yok, getirmiyorlar dil desteği.o kisilerin cogu hayatlarinda bir tane orjinal oyun almamistir ama
hep korsan oynayan tipler
Kutusunun altina sehpa olarak kullanirsan kaldirir gibiPS 2 kaldırır mı
Açıkçası Lehçe konusunu ayrı tutuyorum çünkü Polonya'nın oyun sektöründe yeri çok özel. Onu anlayabiliyorum ama bazı oyunlarda 30 dil ekleyip Türkçe eklenmemesi ya da AAA oyunların Türkçe dil desteğini inatla getirmemelerinin açıklanabilir bir yanı yok. Adına ne derseniz deyin çok büyük rezalet.Tüm dünyada 45 - 50 miyon insanın dili olan Lehçe'nin her oyunda yer almasına rağmen lehçenin 2 katı kullanımı olan Türkçe'nin Ubisoft, Rockstar gibi firmalar tarafından dikkate alınmamasına insanların tepki göstermesi gayet doğal.. Günümüz teknolojisinde atla deve değil lan bir altyazı eklemek..
Bu tür firmaların Türkçe'yi kullanıcılar için bir tercih seçeneği olarak sunmamaları ötekileştirmekten başka bir şey değil..
From software ile en iyi oyunlari cikariyor namussuzlar amaRockstar karaktersiz şerefsiz bir oluşumdur.