Guardiola’nın Yardımcısı Hakkında Terim: "Benim böyle bir şeyden haberim yok ki fikir söyleyeyim"

Bu tünelin ucunda ki ışığı nasıl gördün mübarek hubble teleskobu dahi o kadar uzağı göremez

Muhabir: "Başkanla karşılıklı güveninizin ilk günkü gibi olduğuna inanıyor musunuz?"

Fatih Terim: "İnanıyorum. Açıkçası şu ana kadar herhangi bir problemimiz olmadı. Hoş, benim mecbur kalmadıkça hiç kimseyle problemim olmaz."

Muhabir: "Başkanla karşılıklı güveninizin ilk günkü gibi olduğuna inanıyor musunuz?"

Fatih Terim: "İnanıyorum. Açıkçası şu ana kadar herhangi bir problemimiz olmadı. Hoş, benim mecbur kalmadıkça hiç kimseyle problemim olmaz."
Mecbur kalmadıkça kimseyle problemin olmaz mı? İnsan şunu söylemeye utanır yahu. Kıytırık Arda için Mustafa Cengiz ile polemiğe girmiş elemana bak sen.

İtalyadan bir takım ayarlayalım. Parayla, hocaya teklif yapsın. Balıklama gider. Başka kurtuluş yok.

Birikimine, katkı sağlayacağına inandığımız isimler hakkında fikir birliğine varırsak birlikte çalışırız.

-necati ates
-selcuk inan
-fadıl
-yasin küçük

Takimin idari kadrosunda yardimci antrenorden cok, kisisel gelisim hocasindan çok masör, malzemeci ve fizyoterapist var.

Sonra oyuncu bireysel gelisim gösteremiyor, verdigin taktigi anlayamiyor.

Kusura bakma hocam ama ben tünelin sonunda ışık mışık göremiyorum.

Tünelin sonu bombok bir yere çıkıyor.

Keşke olmasaydı sonumuz böyle.

tünelin sonundaki isigi soyleyen son insan adnan polatti o da takimi boka cevirip, zamansiz stadyum açıp ırzımıza geçmişti.

O tunelin sonundaki isik bom bok noktaya cikiyor sinyor terim.

ne olursa olsun büyük bir mücize olup ilk 4 e de giremeyeceğimize göre hocanın son yılı bu.Hiç boşuna sabır mabır ,tünelin sonu ışık falan demesin sezon sonu gider hemde yuhlana yuhlana gider.Üzüldüğüm şu yazık olacak onca başarıya.Futbolda vefa duygusuna karşıyım neticede Galatasaraya zarar verdiğini bile bile vefasızlık yapmayalım demek saçmalıktır

3 hafta 3 ay kullanmayana bak.
Her sezon Ocak gelsin hele Haziran olsun biy diye bu taraftarı uyutmadın mı.
Çekirge bir zıpladı iki zıpladı, artık zıplamıyor hoca.
Artık şapkayı önüne koyup ben neleri yanlış yaptım da böyle oldu deme zamanı.
Çok uzağa gitme Cengiz başkanı, Arda gibi birisi için, karşına aldığından başla.

Insan biraz utanır be!!!

Gscimbom mobil

E Işıtan mı yalan söylüyor o zaman?
Başkan, böyle habersiz işlere gireceğine biraz duruş göster ve kov.Zorla istifa ettirmeye çalışıyorsan olmayacak işte iş inada bindi.Ayrıca hoş değil.

Bu gece hocayla yolları ayırsan kimse sana bir şey diyemez.Ne çapsız çıktın sen ya

Geri
Üst Alt