Üye Görüşü Güçlendirilmiş Okan Buruk Dönemi

O zaman teknik direktör değişikliğini konuşabiliriz işte. Şuan olabilecek değişiklik ligi kaybetme riski barındırıyor.
yönetim değişikliği de lazım bunun için öyle bakarsan. Ya yönetim ve hoca disiplini sağlayacaklar önce ya da ekibe yapılacak yatırımın bir değeri olmayacak. Bahsettiğim çift idman filan değil sezon başından beri ayyuka çıkmış gevşeklik. Fatih Hocanın dediği bir söz var ''Biz buraya şova gelmedik. O şovu tribünde yapıyorlar. O bakan, öteki milletvekili, o şov orada yapılıyor, burada yok. '' tam olarak buradayız aslında.

yönetim değişikliği de lazım bunun için öyle bakarsan. Ya yönetim ve hoca disiplini sağlayacaklar önce ya da ekibe yapılacak yatırımın bir değeri olmayacak. Bahsettiğim çift idman filan değil sezon başından beri ayyuka çıkmış gevşeklik. Fatih Hocanın dediği bir söz var ''Biz buraya şova gelmedik. O şovu tribünde yapıyorlar. O bakan, öteki milletvekili, o şov orada yapılıyor, burada yok. '' tam olarak buradayız aslında.
Malesef katılıyorum.

Turkiyede maalesef boyle bir ortamin olusmasi imkansiz gibi.. Kolay gibi anlatiliyor ama burasi oyunculara ucuk maaslar odenen bir 3. Dunya ulkesi..
Ne yabanci hocalar burada istedigini yapamadan nal toplayip gidiyor ..
Kaliteli bir ekip kurulsa bile burada uzun sure gorevlerini rahat yapmasina musaade edilmez o rahatligi vermezler.. Birileri girer araya adamcilik bilmem nelerle duzeni bozar ..

Turkiyede maalesef boyle bir ortamin olusmasi imkansiz gibi.. Kolay gibi anlatiliyor ama burasi oyunculara ucuk maaslar odenen bir 3. Dunya ulkesi..
Ne yabanci hocalar burada istedigini yapamadan nal toplayip gidiyor ..
Kaliteli bir ekip kurulsa bile burada uzun sure gorevlerini rahat yapmasina musaade edilmez o rahatligi vermezler.. Birileri girer araya adamcilik bilmem nelerle duzeni bozar ..
Bu adamcılık politikasıyla ondan 3 bundan 4 şundan 5 yemeye devam ederiz.

Sarı gözlük rus karı ayıklamaktan futbolu unuttu.

Bir kere de futbolcu öner ama yok adam slav ırkının sadece dişileri ile ilgileniyor.

Nedir yani parayı bulunca gençliğinde yapamadıklarının intikamını mı alıyor?

Bizim takimda duyulur cogu zaman burdaki aile bağı hic bir yerde yok diye. Valla ben anlamam bağ mağ, herkez işini yapacak kimse hayrina oynamiyor sonucta. Avrupa da bile hayal edemiyecegi ücretler veriliyor. Herkez isini düzgün yapsin.

Dürüst olmak gerekirse FC'26 tanıtımında futbolcularımızı çok beğenmiştim.
Saranın omuzlar
Sane kalca bacak popo
Lemina baldir ve bacakları

Bunlarin hepsi görsel aldatmacaymis. Kas var ama içleri boşş

Dortmund'un teknik direktörü kardesini yardimci antrenör olarak her yere götürüyor ve kabul görüyor ama genel olarak yurt disindaki hemen hemen tüm takimlar bizik olarak bizden daha iyi.

Ikinci yarilarda asiri düsüs yasiyoruz. Antrenman kalitesini yükseltmek istiyorsak ilk önce antremani yaptiracak personeli degistirmemiz gerekiyor.

Dürüst olmak gerekirse FC'26 tanıtımında futbolcularımızı çok beğenmiştim.
Saranın omuzlar
Sane kalca bacak popo
Lemina baldir ve bacakları

Bunlarin hepsi görsel aldatmacaymis. Kas var ama içleri boşş
sinansasiirma.gif

Duran diye bir duran top koçu getirdiler, ilk haftadan etkisini gördük, şimdi çalışıp çalışmadığını bilmiyorum. Okan bey ister mi böyle birşey, hiç sanmıyorum

Takım uyumu, arkadaşlık ile disiplin ve gevşekliğin iç içe geçtiği bir ortama, işini yapacak profesyonellerin eklenmesi istenmez.

FT dönemi de bağırdık yıllarca yardımcı kalitesini güçlendirin diye.

Yurtdışında akademilerde bile sıklıkla karşılaşılan bir alışkanlık vardır, doktora yaptığın üniden daha alt kalite bir ünide çalışırsın, eğitim aldığın gördüğün üst kalite senin sınırını belirler.

Keşke bir gazeteci çıksa 1 hafta Liverpool 1 hafta da Galatasaray idmanlarını gözlemleyip kıyaslasa, aradaki farkı en iyi o zaman görmüş oluruz.
1 haftaya gerek yok. Geçen bunların şut antrenmanının videosu vardı, yanına da bizim şut antrenmanının videosunu eklemişler. O kısa video bile yeterli farkı anlamak için.

Ediz: videoyu buldum

Fizyo, duran top gibi görece yardımcı etkisinin fazla olduğu konularda problem yaşadığımızı düşünmüyorum. Yardımcı takviyesi büyük bir fark yaratmayacaktır. Önemli olan karar alıcı kişidir. Onun zihniyet değiştirmesi gerekiyor.

Bulunamadı. Gönderilmiş Okan Buruk dönemi mi demek istediniz?

Fizyo, duran top gibi görece yardımcı etkisinin fazla olduğu konularda problem yaşadığımızı düşünmüyorum. Yardımcı takviyesi büyük bir fark yaratmayacaktır. Önemli olan karar alıcı kişidir. Onun zihniyet değiştirmesi gerekiyor.
Zaten nasıl Terim kabul etmediyse okan da kabul etmez ki bunu.

Acayip fark yaratır. Basit bir kural denir, kişi etrafındaki arkadaşların, ekiplerin ortalamasıdır diye.
Eğer Okan hocaya güveniyorsak, göndermeyeceksek ekibi genişletmeli büyütmeli farklı fikirde olanları eklemeliyiz.
Fener tedescoyu kovarsa mesela yardımcı antrenör alalım. Liverpool Van Bronckhorst yardımcı antrenör yapmış aynı şekilde.

bu avrupa karnesiyle kimsenin ben kolay etmiyorum deme lüksü kalmadı.
Istemiyorum gerek yok yeterliyiz dediğinde ne yapcaksın? Hayır değilsiniz mi diyeceksin ki adam getirerek bunuda diyorsun zatende neyse. E kov madem adamı yerine birini bul.

Istemiyorum gerek yok yeterliyiz dediğinde ne yapcaksın? Hayır değilsiniz mi diyeceksin ki adam getirerek bunuda diyorsun zatende neyse. E kov madem adamı yerine birini bul.
istemiyorum diyorsa rapor versin neden rezil oluyoruz avrupada. yok o da olmuyorsa güle güle

Bazıları çaycı diyecek ama şu topu enstantane olarak 3 senedir 1 kez oynayamamamiz şaka mı? Hemde bu kadro ve bu oyuncularla?

Tudor falan koysam oturup ağlarız. Torrent bu

Hocamız inatçıdır, bugnkü 11 de yine destekliyor bunu
Geçen sene de şamp gidiyor diye bağırmaya başlayınca dönmüştü herkesin dediği sisteme de öyle yırttıydık
Bu sene de oturmuş kadro ve oyun varken yine macera peşinde
Şamp giderken toparlar herhalde
Avrupa heba olacak tabi

Geri
Üst Alt