Üye Görüşü Güçlendirilmiş Okan Buruk Dönemi

Biz 3 günde 1 maç yapmaya alışkın değiliz çünkü idmanlar o tempoda olmuyor. Ligde bile kötü oynuyoruz. Kesinlikle teknik heyete takviye gelmeli

Fiziksel olarak avrupada neden eziliyoruz hocam?

avrupa düzeyinde antrenmanı burada uygulasak topçular kazan kaldırır bu dinamiği kırabilmek için taşkolu adam lazım okan'da o yok huy olarak

fatih hocada vardı ama o da uğraşmadı çok bu işlerle

Luca denen dürzü avrupada antremandan antremana geziyor herhal.

Luca denen dürzü avrupada antremandan antremana geziyor herhal.
Konu antrenman izleyip izlememesi değil ki yav özünü atlıyorsunuz yorumun. Okan Buruk iyiyse iyidir kötüyse kötüdür. Teknik ekibinin ne yaptığını kim biliyor da kim neye göre ölçüyor? Fatih Terim'e de ayak tenisi diye sarmışlardı son döneminde. Hıncını almaya yer arıyor millet.

Konu antrenman izleyip izlememesi değil ki yav özünü atlıyorsunuz yorumun. Okan Buruk iyiyse iyidir kötüyse kötüdür. Teknik ekibinin ne yaptığını kim biliyor da kim neye göre ölçüyor? Fatih Terim'e de ayak tenisi diye sarmışlardı son döneminde. Hıncını almaya yer arıyor millet.

Okan beyin yetersizliği bence artik tartışmaya kapanmıştır. Antreman konusunda haklısın taraftar olcemez, oraya gelene kadar okan beye sallanacak 10 başlik bulunabilir lakin üsttenci anonim zerzevatlar da işlerine baksınlar.

avrupa düzeyinde antrenmanı burada uygulasak topçular kazan kaldırır bu dinamiği kırabilmek için taşkolu adam lazım okan'da o yok huy olarak

fatih hocada vardı ama o da uğraşmadı çok bu işlerle
ama avrupa maçlarına konsantireydi ligte kötü gitsek bile şu anki hocamız avrupayı değil kıytırık ligi üstte görüyor maalesef

Okan Buruk şunu demiş, lige bir sürü yabancı ekip geldi niye fark yaratmadı. Haklı. Buna karşı cevabı olan yok mu?

Evet hayatım hiç üst düzey idman izlemedim. Ama premier ligde oynanan şey ile bizim oynadığımız şey aynı değil. Aynı olması için yardımcı hoca mı değişiyor, top mu değişiyor, tesis mi değişiyor, atletik performans ekibi mi değişişiyor, kadro mu değişiyor???? Hiç umrumda değil. Orada oynanan tempoyu biz de oynamalıyız.

Buna cevap olarak herkes lig kötü abi ya geyiği yapıyor. Liverpool bizle oynarken galatasaray temposu kötü o zaman biz de kötü tempoyla oynalım diyecek mi? Adamlar kendi temposunda oynuyor her zaman, sen de ligde bu tempoda oyna durduran ne?
Sorun ne abi, bana bir allahın kulu cevap versin

Okan Buruk şunu demiş, lige bir sürü yabancı ekip geldi niye fark yaratmadı. Haklı. Buna karşı cevabı olan yok mu?
Kendisi avrupada niye fark yaratamamış buna cevap versin, lige gelen yabancı hocalar da yabancı oyuncular da burayı emeklilik merkezi sanıyor o yüzden sallamıyorlar ve yeterince zaman verilmiyor

Bence zamaninda Terim kendi
Sak sakcilar disinda(selcuk,ümit,hasan vs vs) nasil birilerini istemediyse okanda ayni kafadan öyle bir ekip.kurmuski etrafina baska kimseyi istemiyor yanina. Kaleci gelir adam refleksleri zayiflar, zimba gibi kosup devrilmeyen oyuncular gelir üc ay sonra kosacak hali kalmaz, kilo sorunu olmayanlar gelir bir kac ay sonra kilo alir, jelert gibi zayifi gelir kas yapamaz. Bu ekip bildigin fiyasko ama okanin umrunda degil, hic biri isine karismiyor, kendisi cünkü rahatligi seviyor.

Simdi elin yabancisi gelecek söyle taktik antreman söyle kosu, günde iki idman, ne oluyor yav der okan, özel hayatimda var buranin kölesi degilim demeye baslar. Daha fazla tarihi rezaletler cikmazsa devre arasini firsat bulup yollar ayrilmali.

Sen para disinda herseye doymus heycanini kaybetmis bir yabanci hoca getirirsen tabiki ligi kaybedersin. Getir bakalim isine asik olan hirsli basariya doymayan hocayi ligin nasil tozunu attiriyorsun.
ve ligde hücum oynatan bir hoca olmalı mutlaka,hani bazı okancılar şey diyor ya ''yabancı gelsin de görün'' gibisinden, onun nedeni defansif oynatan yabancılar gelmesi genelde, yarın öbür gün defansif yabancı gelirse, gelip de bize ''ne oldu len okan hocaya karşı olanlar'' demesinler hiç, asla ligde defansif oynatmamalı sadece avrupada maçına rakibin gücüne göre bunu yapmalı.

yardımcı antrenör oyun planı kurgusu yapsa ne olcak arkadaşlar, bakalım hoca adamın dediğini yapacak mı bakalım? hoca, ben önde basarım ne kompakt defansı, 96-2000 ruhu len derse ne olcak ? son söz hocadıdır çünkü,yardımcı hoca öneride bulunur

yardımcı antrenör oyun planı kurgusu yapsa ne olcak arkadaşlar, bakalım hoca adamın dediğini yapacak mı bakalım? hoca, ben önde basarım ne kompakt defansı, 96-2000 ruhu len derse ne olcak ? son söz hocadıdır çünkü,yardımcı hoca öneride bulunur
Mevzu zaten fikir çatışması olması. Her konuda farklı fikirler hocayı olumlu/olumsuz etkiler ama günün sonunda doğruyu bulursun. Hoca sosyal medyada dönen kadrolardan etkileniyor, ismini vermeyeceğim youtube analizlerini dikkate alıyor. Bunların yerine profesyonel hocalar olmalı hocayı etkileyecek

güçlendirilmiş okan buruk dönemi olmaz, okan buruksuz güçlendirilmiş galatasaray olur. şaibeyle 1 şampiyonluk alan sümüklü sergen bile kendi sportif direktörünü kendi atıyor, 3 şampiyonluk almış adama yardımcını değiştir demek defol git demekle eşdeğer olur. ha yapılması gereken zaten hocayı değiştirmek türkiye'de. bu kadar vasat futbol görüşü olan adamlara bu kadar imtiyaz verirsen doğru yönetilen her kulüp de senin içinden geçer. başımızdaki herifler galatasaray'ın kimliğini, misyonunu yerle bir etmek için ne kadar uğraşsalar da galatasaray'ın kuruluş amacı ve vizyonu okan buruk gibi hocalar için fazla geliyor.

Mevzu zaten fikir çatışması olması. Her konuda farklı fikirler hocayı olumlu/olumsuz etkiler ama günün sonunda doğruyu bulursun. Hoca sosyal medyada dönen kadrolardan etkileniyor, ismini vermeyeceğim youtube analizlerini dikkate alıyor. Bunların yerine profesyonel hocalar olmalı hocayı etkileyecek
ben zaten fikir önersinler dedim inşAllah hoca da dinler, Gs defans yapmaz falan demez, çünkü 5-6 ay önce bir avrupa maçından önce basın toplantısında ''kimse bizden topun arkasına geçip defans yapmamızı beklemesin'' tarzı bi şey demişti diye hatırlıyorum.fikir çatışması olsun ama sonunda hoca illa inadım inat aynı sistem devam demez umarım

ben zaten fikir önersinler dedim inşAllah hoca da dinler, Gs defans yapmaz falan demez, çünkü 5-6 ay önce bir avrupa maçından önce basın toplantısında ''kimse bizden topun arkasına geçip defans yapmamızı beklemesin'' tarzı bi şey demişti diye hatırlıyorum.fikir çatışması olsun ama sonunda hoca illa inadım inat aynı sistem devam demez umarım
Sonunda her şeyin kararını tabiki hoca verecek ve çıkan sonucun olumlu olumsuz sorunluluğunu alacak.

Geri
Üst Alt