GSC Haber Günay Güvenç Maç Sonu Gözyaşlarına Hakim Olamadı

Şampiyon olmamız elzem, bu dönemeçte kimseyi ıslıklamamak lazım, sene sonu herkesin icabına bakılır. Bu sene yerel maçlarda hemen herkes gibi Günay da düşüşte zaten.

Boş muhabbet, asıl rezil perf. kenarda.

isliklamay dogru bulmuyorum ama futbolda bu da var. Cok da büyütmemek lazim. Cocuk degil bunlar

aptal fb taraftarına döndü tribünlerimiz son zamanlarda. günay ağlasa da ağlamasa da bu iş aptalca bir iş. maç devam ederken organize ve süresiz ıslık işi aptallıktır. diğer topçuları da etkiliyor bu.

Vallahi ne toplar çıkardığını biliriz kötü kaleci değil. Kaos futbolda çok büyük hata yaptı. Açıkçası maçı izlerken birisi yapacak 2 olacak dedim hatayı kaleci yaptı.

Isliklayacaksak eleştireceksek bütün takımı eleştirelim. Leş gibiydik

Hocanın fantezi kurbani
As kalecin varken bu adamla eleme macina niye cikarsin yav

Günah keçisi ilan edilmesi hoş olmadı. Tribündekileri götü yememiş Okan'ı ve Icardi'yi ıslıklamaya. Emekli kaleciden medet uman Okan efendi, adamın suçu ne?

Ayıp taraftara ayıp.2 golü yemeyince bok futbolun değişecek mi?Duygusal adammış.Gözüm doldu empati yaptım yeminle.

Bir kalecinin 50-60 maç oynamasında sorun olduğunu sanmıyorum.

Eğer yedek kaleci gençse oynatırsın böyle turnuvada. Şunları jankat yapsa canı sağolsun der geçersin.

Günay ifb ve bu maçı rakibe verdi.

takımın başında hoca olsa taraftara ne yapıyorsunuz diye laf eder tepki gösterir ama bu kenardaki hoca olmadığı için oyuncuları böyle meze ediyor.

Evet hatalı gol yedi ama bu turun Günay yüzünden gittiğini düşünmüyorum, zaten gol atamıyorduk ve rezalet bir oyun vardı. Günay o topu tutsa 2 gol atıp maçı alacağımızı düşünen var mı?

Öyle veya böyle sezonun bitmesine 1 ay varken ve en kritik viraja gelmişken topçu ıslıklanmaz
Artık sezon biterken sahada ıslıklanması herhangi bir oyuncunun tabi yanlış ama 2. yarı İlkay'ın girmesi ile birlikte ciddi bir baskı kurulmuştu. Günay o hatalı golleri yemeseydi muhtemelen golü atacaktık.

Geri
Üst Alt