Günde Kaç Saat Uyuyorsunuz

Mehmet Mehmetoglu

Süper Moderatör
Yönetici
Süper Moderatör
Ben gece 4 saat , işten geldikten sonra 1-2 saat kestiriyorum. İzinli olduğum gunlerde de bi 10-11 saat uyuyorum.

Sizin uyku düzeninin nasıl ?

Hafta içi: Gece 00:00-01:00 kapanış, sabah 07:00 kalkış. (6-7 saat)

Hafta sonu: Gece 01:00-02:00 kapanış, sabah 10:00-11:00 kalkış. (9-10 saat)

Bu gece bu hafta rekor uyuma saatime ulaştım. Haftanın diğer günlerinde 5-6,5 saat arasıydı.

Dün bayağı yoruldum hem maçtan önce işte hem de maç esnasında hiç durmadım evin içinde tur attık. Bu gece bu kadar uyumamım asıl sebebi bugün boşta olmam tabi.

Screenshot_2022-03-18-11-04-29-658_com.sec.android.app.shealth.webp

Ortalama 7 saat

heralde benim kadar az uyuyan yoktur.

ama gelecekte yaşanılacak sıkıntılar için mutlaka ideal bir uyku süresi belirlemekte fayda var.

ben vucudumu acayip kötü kullanıyorum can ve güç barı olsa diplerdedir heralde

zaten bağımlılıklarımda (masturbasyon ve seks) bunlar kaliteli bir uyku sağlıyor ama çok geç yatıyorum. gerçekten bu konuda tavsiye almak isteyen varsa yardımcı olurum henüz ben hayatımda hiç birşey düzeltemedim. ama tespitlerim var sizlere bu tespitleri veririm

aralıksız 20 senedir masturbasyon yapan bir beden. hemde sabahı akşamı yani fiks iğrenç bir durum ölsem tanrının karşısına nasıl bu utançla gideceğim hiç bilmiyorum

heralde benim kadar az uyuyan yoktur.

ama gelecekte yaşanılacak sıkıntılar için mutlaka ideal bir uyku süresi belirlemekte fayda var.

ben vucudumu acayip kötü kullanıyorum can ve güç barı olsa diplerdedir heralde

zaten bağımlılıklarımda (masturbasyon ve seks) bunlar kaliteli bir uyku sağlıyor ama çok geç yatıyorum. gerçekten bu konuda tavsiye almak isteyen varsa yardımcı olurum henüz ben hayatımda hiç birşey düzeltemedim. ama tespitlerim var sizlere bu tespitleri veririm

aralıksız 20 senedir masturbasyon yapan bir beden. hemde sabahı akşamı yani fiks iğrenç bir durum ölsem tanrının karşısına nasıl bu utançla gideceğim hiç bilmiyorum
31 çekmeyi bırakmalısınız hücreleri kandırmak büyük günah.

Geri
Üst Alt