Gustavo Assunçao'nun Transferi Resmen Açıklandı

Nasıl bir oyuncu aldık böyle biz nazar değmesin Porto çıkışlı atletico Madrid alt yapısından yetişme Portekiz liginde 2 sene kaptanlık yapmış çok büyük bir potansiyel inşallah hayırlısı olur

arkadaşlar benim anlamadığım 100 bin euro kiralama bedeli diyor.

biz bu parayı uefa listten önce veremedik mi? tip, passport, isim, fm wonderkid felan güzel fakat geçen yıllardaki oyuncu istatistik verileri doğruysa beklentiyi bu kadar yükseltmek yanlış.

tamam bende çok gaza geldim ama son saniyeye kadar en kilit bölgelerden 6 numaraya topçu almayıp, 100 bin euroya kiraladığımız bir herifi fırsat transferi olarak değerlendirmiyoruz sanırım.

arkadaşlar benim anlamadığım 100 bin euro kiralama bedeli diyor.

biz bu parayı uefa listten önce veremedik mi? tip, passport, isim, fm wonderkid felan güzel fakat geçen yıllardaki oyuncu istatistik verileri doğruysa beklentiyi bu kadar yükseltmek yanlış.

tamam bende çok gaza geldim ama son saniyeye kadar en kilit bölgelerden 6 numaraya topçu almayıp, 100 bin euroya kiraladığımız bir herifi fırsat transferi olarak değerlendirmiyoruz sanırım.

Oyuncu 2 aydır isteniyormuş. Karakullukçu söyledi. Bence cok fazla mac puanlarina takilmayin. İsterse her mac muhtesem oynasin, eger takimi vasatsa o mac puanlari yuksek olmaz. Futbolu istatistik yaptılar.

„Idolüm Arda Turan“
Atletico Madrid zamanında ki Arda'dan bahsediyor yalnız o zaman Arda hepimizin idolüydü diyor ki o zaman ki Arda herkes tarafından sevilen bir Arda idi saçma işlere girmemiş tamamen futbolu ile gündemde olan bir Arda idi hatırlarsanız.

Marcao geldiginde de ayni istatistik kume dusecek yorumlari vardi ama genel olarak verdigimiz paranin hakkini verdi son olayi dusunmezsek. Gustavonun uzun paslari ve teknigi iyi geldi bana tum oyuncular gibi gelistirmemiz lazim

bize gedsondan cok bu tarz adam lazım zaten

Oyuncu 2 aydır isteniyormuş. Karakullukçu söyledi. Bence cok fazla mac puanlarina takilmayin. İsterse her mac muhtesem oynasin, eger takimi vasatsa o mac puanlari yuksek olmaz. Futbolu istatistik yaptılar.

2 aydır istenen ve izlenilen bir oyuncuyu 100 bin verip uefaya kaydetmedik mi? maç puanından bahsetmiyorum, ikili mücadele kazanma yüzdesi, hava topu, genel rating vsvs.

Sırf tipi Gedson'a benziyor diye almadılarsa, hiç bir şey bilmiyorum.

2 aydır istenen ve izlenilen bir oyuncuyu 100 bin verip uefaya kaydetmedik mi? maç puanından bahsetmiyorum, ikili mücadele kazanma yüzdesi, hava topu, genel rating vsvs.

Bilmiyorum vallahi renktas. Scout ekibi elbet izlemistir. Ona da biz kafa yormayalim bir zahmet.

Hayırlı olsun.
Yine hiç izlemediğim bilmediğim bir transfer daha, umarım iyi çıkar.

3.5 milyon euro opsiyon gerçekse gayet iyi. tutarsa göze batmayacak bir para ve üstünede satabileceğimiz bir para. Gayet mantıklı bir hamle olur. Umarım muhammed gibi 10 hafta güzel performans verip sonra hocamın ellerinde vasata baglamaz.

Geri
Üst Alt