- 3 Haziran 2015
- 53.895
- 61.896
- 3.963
„Idolüm Arda Turan“
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
No Problem.Hayırlı olsun.
Orta saha aldığımız için bir yandan çok mutluyum diğer yandan da AL'de oynatamayacağımız için çok kızgınım.
Kaynak•100 bin euro kiralama bedeli
•3.5 milyon euro satın alma opsiyonu
•30 Haziran 2022'ye kadar opsiyonu kullanma hakkı
•Opsiyonun kullanılması halinde 15 Temmuz 2023’e kadar vadeli ödeme.
-4 senelik anlasma (satin alirsak)
@sporarena
![]()
Turk basinKaynak
Güvenilir odugunu düşünmüyorum .Turk basin
Guvenilir cunku 4 milyon euro altinda olan transferlerin detaylarini KAP'a aciklamiyoruz. Sen ne kadar zannediyorsun peki?Güvenilir odugunu düşünmüyorum .
Yok bı bilgim sadece meraktan soruyorum.Ancak Twitter denen yerde oyuncunun Pekte Gedson ile alakası olmadığı konuşuluyor.Sanki ilk yarı boşluk kapatma transferi gibi.Taylanin biraz daha tekniği öndesi gibi yorumlar varGuvenilir cunku 4 milyon euro altinda olan transferlerin detaylarini KAP'a aciklamiyoruz. Sen ne kadar zannediyorsun peki?
Gedson ile cok alakasi yok zaten (tipi haric). Yani saclari falan benziyor diye cogu simdi yeni Gedson muamelesi yapabilir ama oyle degil. Yakindan takip eden ve analiz yapanlar da oyle diyormus, oyun kurucu ve iyi pasor diyorlar, top teknigi de iyimis. Lakin Gedson gibi topla dikine dribbling yapan oyun stili de yokmus . Aslinda Gedson da alinsaymis tam uyarmis birbirilerine ama kismet degilmis.Yok bı bilgim sadece meraktan soruyorum.Ancak Twitter denen yerde oyuncunun Pekte Gedson ile alakası olmadığı konuşuluyor.Sanki ilk yarı boşluk kapatma transferi gibi.
Kısmet ne yapalım ancak yazılanlar doğru ise ki ben izlemedim biraz daha teknik Taylan geldi.İkili oyunlarda sert değilmiş,Pasör bir ön liberoymuş,hatta bazıları s.busguetse benzetmiş.Gedson ile cok alakasi yok zaten (tipi haric). Yani saclari falan benziyor diye cogu simdi yeni Gedson muamelesi yapabilir ama oyle degil. Yakindan takip eden ve analiz yapanlar da oyle diyormus, oyun kurucu ve iyi pasor diyorlar, top teknigi de iyimis. Lakin Gedson gibi topla dikine dribbling yapan oyun stili de yokmus . Aslinda Gedson da alinsaymis tam uyarmis birbirilerine ama kismet degilmis.