# Guti Hernandez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Guti Hernandez

12585-real_madrid_midfielder_guti_photographed_sharing_intimate_kiss_man_madrid_restaurant.jpg

:o :o

Bilica´nin hakkindan bir Guti gelir:D

Guti'nin cinsel tercihi hakkında konuşurken,Bilica'yı pek atlamamak lazım... Kimse'nin cinsel tercihi beni ilgilendirmez.İt'in köpeğin dediğini ciddiye almayacak kadar vizyon sahibi bir taraftar olmalıdır,Galatasaray taraftarı.

Demem o ki herkes birilere laf etmeden önce,kendi kapısı'nın önünü süpürsün.Burda tartışmamız gereken cinsel tercih değil,fayda sağlayıp sağlamayacağı olmalıdır.

Guti'nin cinsel tercihi hakkında konuşurken,Bilica'yı pek atlamamak lazım... Kimse'nin cinsel tercihi beni ilgilendirmez.İt'in köpeğin dediğini ciddiye almayacak kadar vizyon sahibi bir taraftar olmalıdır,Galatasaray taraftarı.

Demem o ki herkes birilere laf etmeden önce,kendi kapısı'nın önünü süpürsün.Burda tartışmamız gereken cinsel tercih değil,fayda sağlayıp sağlamayacağı olmalıdır.

Türkiyede futbolunun önüne geçen şeyler var bitirirler Guti'yi burda.

Adamin fotograflarina sacma sapan yorumlar yapanlar Arda ve Jo konularinda ne dediler cok merak ediyorum saygilar.

Bizim Capone'la Bilica da bir şeyler yapmıştı.Olur geçer böyle şeyler.

IMAGEN-7696516-2.jpg

Barça hayranı olduğun belli. Guti'ye b.k atıyorsun.

Gerard Pique ve Zlatan Ibrahimovic’in samimi bir poz verdiği görüntü İspanyol basınında geniş yer bulmuştu.

Zlatan Ibrahimovic bu fotoğraf hakkında soru soran bir muhabire verdiği cevapla ne kadar sinirli olduğunu gösterdi.

El Mundo’nun haberine göre, fotoğrafla ilgili bir soru soran muhabire, “Ablanı evime getir, ib.e olup olmadığımı göstereyim” cevabını veren İsveçli golcü başka açıklama yapmadan uzaklaştı.

Yıldız golcünün tepkisine rağmen bu konu uzun süre gündemi meşgul edecek gibi görünüyor.

İşte herkesin konuştuğu o kare...

IMAGEN-7696516-2.jpg

Ibra: ?Ablanı getir göstereyim? - Goal.com

:tiphat::tiphat::tiphat:

Ne kadar boş muhabbet.Guti geldi de gayliği kaldı.

Anlamadığınız biz adamı suçlamıyoruz ki Medya neler yapıcak rakip taraftar onları düşünün.Onun dışında yaşı iilerledi onun içinde istemiyorum.

Senede 1 tane böyle transfer olabilir ama geri kalan transferler daha genç ve başarıya aç olsa fena olmaz hani.

Anlamadığınız biz adamı suçlamıyoruz ki Medya neler yapıcak rakip taraftar onları düşünün.Onun dışında yaşı iilerledi onun içinde istemiyorum.

Varmı peki Guti harici önerebiliceğin bir oyuncu söyle ? Piyasada daha iyisi varsa bizde bilelim.

Guti gercekten süper bir futbolcu lafimiz yok. 2 senede faydali olur kesinlikle. Ama Galatasaray´in transfer politikasi böyle mi olmali? Iste bundan pek emin degilim. Maddi konuda sikintimiz var deniyor herseferinde, yöneticiler hep ayni seyi söylüyor her sene. Peki 2 sene sonra hicbir gelir elde edemeyecegin bir futbolcuya 2 sene icin en az 7 Milyon Euro vermek ne kadar akillica? Bu transfer politikasiyla Aslantepe Stadi´da düzlüge cikaramaz bizi bence. Tek düsüncem bu benim. Katkisindan süphem yok. Gerci Elano´da da yoktu ama gördük. Artik star futbolculardan korkuyorum ben nedense:)

bunlarda benden

sırf barca sempatizanlığı yüzünden adama b.k atmayın az futbol izleyin GUTİ bizi kabul etsin de önce siz sonra diyeceğinizi dersiniz ne çabuk unutuldu jo'nun partileri pembe audiler daha bir çok futbolcumuzun hatun yüzünden haber olması sonra elano ilk geldğinde de ne resimleri çıkmıştı hepsi unutuldu evli çocuklu GUTİnin cinsel tercihi kaldı beyler son maçta Realin kaptanından bahsediyoruz ayrıca konu GALATASARAY'dır barca fanlığınz ya da anti realliğinizi az dizginleyin

yukarıda ki isimlerden bazılar BECKHAM GERRARD ROONEY BUFFON fbye gitti denilen necati veysel liste uzar gider adamın futbolculuğuna bakalım asıl konuşulması gerekenden başka herşeyi konuşuldu yaşlı diyorsunuz da adamın bitik halimi var allah aşkına hiç mi kazara da olsa son maçları denk gelmedi de izlemediniz

amma gay topçu varmış be:eek:

bunlarda benden

sırf barca sempatizanlığı yüzünden adama b.k atmayın az futbol izleyin GUTİ bizi kabul etsin de önce siz sonra diyeceğinizi dersiniz ne çabuk unutuldu jo'nun partileri pembe audiler daha bir çok futbolcumuzun hatun yüzünden haber olması sonra elano ilk geldğinde de ne resimleri çıkmıştı hepsi unutuldu evli çocuklu GUTİnin cinsel tercihi kaldı beyler son maçta Realin kaptanından bahsediyoruz ayrıca konu GALATASARAY'dır barca fanlığınz ya da anti realliğinizi az dizginleyin

Midem kalktı bu ne lan böyle. Bu konu kapansın artık sıktı :asd:

Mutuyu almış fener.Gay diye dalga geçenler bakalım kokainciye ne diyecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt