Onur Özgür
10 Numara!
- 22 Kasım 2008
- 11.428
- 6
- 1.363
Cevap: # Guti Hernandez

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Guti'nin cinsel tercihi hakkında konuşurken,Bilica'yı pek atlamamak lazım... Kimse'nin cinsel tercihi beni ilgilendirmez.İt'in köpeğin dediğini ciddiye almayacak kadar vizyon sahibi bir taraftar olmalıdır,Galatasaray taraftarı.
Demem o ki herkes birilere laf etmeden önce,kendi kapısı'nın önünü süpürsün.Burda tartışmamız gereken cinsel tercih değil,fayda sağlayıp sağlamayacağı olmalıdır.
![]()
Barça hayranı olduğun belli. Guti'ye b.k atıyorsun.
![]()
Barça hayranı olduğun belli. Guti'ye b.k atıyorsun.
Anlamadığınız biz adamı suçlamıyoruz ki Medya neler yapıcak rakip taraftar onları düşünün.Onun dışında yaşı iilerledi onun içinde istemiyorum.
Anlamadığınız biz adamı suçlamıyoruz ki Medya neler yapıcak rakip taraftar onları düşünün.Onun dışında yaşı iilerledi onun içinde istemiyorum.

bunlarda benden
sırf barca sempatizanlığı yüzünden adama b.k atmayın az futbol izleyin GUTİ bizi kabul etsin de önce siz sonra diyeceğinizi dersiniz ne çabuk unutuldu jo'nun partileri pembe audiler daha bir çok futbolcumuzun hatun yüzünden haber olması sonra elano ilk geldğinde de ne resimleri çıkmıştı hepsi unutuldu evli çocuklu GUTİnin cinsel tercihi kaldı beyler son maçta Realin kaptanından bahsediyoruz ayrıca konu GALATASARAY'dır barca fanlığınz ya da anti realliğinizi az dizginleyin