Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Söv geç hocam, hoş nefesine yazık.Yaw bazi basliklar top 10'a girmesin. Gördükçe sinirim tavan yapiyor.
Bak 155 ı ararimmarcao konusunda söylediklerine katılmasamda genel anlamda doğru şeyler söylemiş.
Kilibigim diyemiyorsunda bahane uyduruyorsunEvliligin faydaları. Hanım evdeyken futbol programlarina bakamıyorum. Haliyle bu tipleri gormuyorum. Genc delikanli dostlarima duyurulur
Bardakçı'yı fazla izlemedim ama Marcao rahat Bundesliga'da oynar.Marcao konusun da katılmıyorum tabiki ama Konyasporlu abdülkerim bardakçının marcao dan daha iyi oyuncu olduğunu düşünüyorum
Milli takımı haketmesine rağmen deve dişi tarzında stoperlerimiz olduğundan kadro da şans verilmedi
Bardakçı'yı fazla izlemedim ama Marcao rahat Bundesliga'da oynar.
Sol ayaklı Brezilyalı iyi stoper.
Nereden baksan 3 tane Bardakçı eder.
Tecrübe pasaport oynadığı takım fl
.marcao konusunda söylediklerine katılmasamda genel anlamda doğru şeyler söylemiş.
Hocam senin gözlerin de yıllık bakım zamanı gelmiş!Marcao konusun da katılmıyorum tabiki ama Konyasporlu abdülkerim bardakçının marcao dan daha iyi oyuncu olduğunu düşünüyorum
Milli takımı haketmesine rağmen deve dişi tarzında stoperlerimiz olduğundan kadro da şans verilmedi