Güvenç Kurtar: "Marcao'yu hemen satarım zaten normal şartlarda da takımıma asla almam"

3 aydır YAV LARIN ...ALIRIM YAV MİS GİBİ GSYE YAV diyen adam yani...

görsem kanal değiştiriyorum

Evliligin faydaları. Hanım evdeyken futbol programlarina bakamıyorum. Haliyle bu tipleri gormuyorum. Genc delikanli dostlarima duyurulur

Spor medyasındaki en sevmediğim adamdır kendisi.

Beyinsiz bir herif.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

marcao konusunda söylediklerine katılmasamda genel anlamda doğru şeyler söylemiş.
Bak 155 ı ararim

images - 2022-06-16T170234.734.webp

Marcao konusun da katılmıyorum tabiki ama Konyasporlu abdülkerim bardakçının marcao dan daha iyi oyuncu olduğunu düşünüyorum

Milli takımı haketmesine rağmen deve dişi tarzında stoperlerimiz olduğundan kadro da şans verilmedi

Marcao konusun da katılmıyorum tabiki ama Konyasporlu abdülkerim bardakçının marcao dan daha iyi oyuncu olduğunu düşünüyorum

Milli takımı haketmesine rağmen deve dişi tarzında stoperlerimiz olduğundan kadro da şans verilmedi
Bardakçı'yı fazla izlemedim ama Marcao rahat Bundesliga'da oynar.
Sol ayaklı Brezilyalı iyi stoper.
Nereden baksan 3 tane Bardakçı eder.
Tecrübe pasaport oynadığı takım fln.

adamla dalga geçiyoruzda Kerem ile kavga muhabbetine türkiyenin taraflı tarafsız %70i defedilmeli dedi

ya edilmiş olsaydı...

Bu herif o iki beyin hücresiyle futboldan nasıl para kazanmış piramitlerden, UFO’lardan falan daha gizemli konu

Bardakçı'yı fazla izlemedim ama Marcao rahat Bundesliga'da oynar.
Sol ayaklı Brezilyalı iyi stoper.
Nereden baksan 3 tane Bardakçı eder.
Tecrübe pasaport oynadığı takım fl

Hİç alakası yok marcao nun oynadığı takım ligde rezildi bir de konyaspora bak ayrıca artık bu işin pasaportu kalmadı dünya bazında sadece bizim ülke de öyle sanılıyor

Fazla izlemeden 3 tane eder demeni duygusal bakmana veriyorum konyasporlu olsan tam tersini derdin muhtemelen

Hocam senin gözlerin de yıllık bakım zamanı gelmiş!
Fazla zorlama istersen yoksa servet en iyi stoperdi ye kadar gider mevzu

Lan hocayım ayağına bi neslin icinden gectiniz paralari da cukkaladiniz.

Simdi de yorumcu mu oldunuz

Geri
Üst Alt