Güvenç Kurtar: "Marcao'yu hemen satarım zaten normal şartlarda da takımıma asla almam"

Screenshot 2022-06-16 at 18-17-28 Güvenc Kurtar - Teknik Direktör profili.webp

Hangi takımına?

Hocam senin gözlerin de yıllık bakım zamanı gelmiş!
Fazla zorlama istersen yoksa servet en iyi stoperdi ye kadar gider mevzu

Arkadaşım duygusal konuşuyorsunuz abdülkerim bizde marcao konya da olsa tersini söylerdiniz bu daima böyledir

Objektif olmaya çalışın kaç tane konyaspor maçı izledin özellikle de konyasporun büyük takımlarla oynadıkları maçları izledin mi?

Herşeyi kenara bırak bireysel verisini istikrarını hava topunu ayağa pasını da geç iki takımın ligde ki konumu bile bir ipucu verir

Kendi oyuncularımızı abartmaya öyle alışmışız ki ama bakıyorsun herkes transfer diye yanıp tutuşuyor

Avrupanın hatta brezilya takımlarının yarısında marcao tipinde ayarında oyuncu mevcut biraz kafasını kaldırıp dünya futbolunu takip etseler görecekler

Neden kimsenin beğenmediği cenk tosun elijf elmaslar o paralara satılıyorda bizim muhteşem marcao ya resmi bir teklif bile yok

Misal kerem kerem diyoruz ama milli takımda antalyasporlu çoğunun daha muhtemelen tanımadığı doğukan sildi süpürdü ortalığı

Biz neden geçen sezon bu duruma düştük mesela hani lige başlarken kadromuz muhteşemdi ne oldu ?

Marcao iyi oyuncu yanlış olmasın ama bizim abarttığımız kadar değil

Marcao' yu iyi bir takımda üçlünün sol stoperi olarak izlemeyi çok isterim. Umarım iyi paraya öyle bir takıma transferi gerçekleşir. Kalırsa da bunun bizde gerçekleşmesini isterim (Kaan konuşuluyor yine, Kaan-Nelsson-Marcao iyi olurdu mesela). Tam o formatın oyuncusu olduğunu düşünmüşümdür hep...

Hİç alakası yok marcao nun oynadığı takım ligde rezildi bir de konyaspora bak ayrıca artık bu işin pasaportu kalmadı dünya bazında sadece bizim ülke de öyle sanılıyor

Fazla izlemeden 3 tane eder demeni duygusal bakmana veriyorum konyasporlu olsan tam tersini derdin muhtemelen

Ben buna katılmam mümkün değil.
Avrupa'ya transfer söz konusu ise, Marcao her türlü önde.
Türkiye ligi bir kere kıstas değil.
CL Avrupa ligi milli maçlar en baştan buna bakılır.
Marcao en yüksek puanla Avrupa ligi 11inde, bu seviyedeki tecrübe önemli.
Ozan Kabak transferinde bunu görebilirsin, 2 Schalke maçında iyi performans gösterdi diye hem Stuttgart hem Schalke talip oldu.
Konyaspor'da oynarken Rize'ye ve Hatay'a bir maçta 3 asist yapsan, bu kadar etki etmez.

Bu arada Bardakçı videolarına baktım da, sen bizle toştos geçmişsin.
İki tane milli takım yapsam ikincisinde anca yedek olur.
Konyalı mıydın sen ?

Abdülkerim' i beğeniyorum; Marcao giderse makul bedelle transfer edilmesini de isterim ama Marcao ile karşılaştırmak biraz abes oluyor. Solbeklerin de defansif zaafiyetiyle birlikte Marcao' ya binen defansif yük Abdülkerim' e binmediği gibi, bizim 'titrek' 6 numara yerine oyunu açma görevini de üstlenmek zorunda kalıyor. O da bir insan evladı sonuçta!..

Normal şartlarda önce takım bulup çalışman gerekiyor.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Güvenç Kurtar: "Grillitsch kim ya? Gueye kim ya? Bunları tanıyan var mı?" (A Spor)

Güvenç Kurtar: "Kafamda tek soru var. Berkan'ın yanında kim oynayacak?"
Bu adamın bildiği bir oyuncu varmi acaba, bir ara ekran başında ağlıyordu beni neden dünya kupasına götürmediler diye bilmediğin oyuncuları izleyip ne yapican otur evinde.

Alper bu konuyu açtığında acayip komik bir caps yapıyordum Güvenç kurtara. Yanlış hatırlamıyorsam 15~20 dk uğraşmıştım.

Sonra foruma atmak yerine bu herifi ciddiye alıp uğraşmaya değer mi deyip fotoyu silmiştim. Zaten bitmiş bir işti neden felsefe yaptım ki diyorum şuan.

Cidden emek vermiştim, hani uğraşmamış olsam neyse de hayatımda. Verdiğim en aptalca kararlardan biriydi. O gün hiç yoksa 12 like alırdı, bak bugünde aynı konu upplandı 5 like da şimdi gelirdi yazık oldu

Geri
Üst Alt