H.A.A.R.P Kıyamet Silahı

Cevap: H.A.A.R.P Kıyamet Silahı

"Hadi lan" diyordum bu şeytan icadı için ama galiba var lan böyle bişey :o

c.C.c Nikola Tesla c.C.c

Konuya illuminaticiler dadanmış:b5:

Hadin beyler sopayla kovalım ne de olsa bizde teknoloji yok :sopa:

İçip içip gelmeyin la şu başlığa... :)

[video=youtube;9uBcSaCxOIw]https://www.youtube.com/watch?v=9uBcSaCxOIw[/video]

sonuna kadar izleyin

S.a. arkadaşlar bugün foruma giremedim bir gelişme var mı Erzincan depremi falan?

Çok büyük araştırma yapmışsınız ahbap, kusra bakma. Emeğinize sağlık + Rep.

Google'a "Illuminati" diye aratıp çıkan sonuçlara tıklayarak yaptığın büyük araştırmaya saygısızlık ettim.

Frontpage terk sitelerden, söz konusu transfer nöbeti olunca sabah akşam dalga geçtiğiniz wikipedia'dan yola çıkarak bana kanıt sunduğunuzu zannediyorsanız yanılıyorsunuz. Sitenin hostu 95 yılında alınmış olabilir. Zaten ilgilendiğimiz kısım bu değil. Bana bu kart oyununun 9/11'den önce herhangi bir yerde yayınlandığını kanıtlamalısınız ki, iddiaların aslı olduğuna inanayım. Sizin aksinize, her duyduğuma ve gördüğüme inanan birisi değilim. O yüzden bunu kabullenememeniz benim için anlam ifade etmiyor.

anasını satayım sonra biz marjinaliz,biz komplo teorisi kuruyoruz,bu ne aga ahahahah 95 te aldık biz hostu sonra gerizekalıyız sizle oyun oynuyoruz oraya koyduk çünkü biz çok seviyoruz bu oyunu ehehehehehe

adama bak,bi gram araştırma yapmadan geliyosun,o yalan bu yalan diyosun lan neyine laf anlatayım ben senin

kavga cikacak gibi yerimizi alalim.......

Abi hakaret olması lazım kavganın tatmin etmesi için.

şimdi aaa üslubun çok sert benle adam gibi konuş diyip konu başka yerlere çekilecek,bizim iddia ettiğimiz şey unutulacak.

erkam demin bana pm atti icinde murat durgunla ilgili cok ayip sozler var o kadar ayip ki anlatamam :Z5:

cok ayip cok :Z5:

murat aman sakin ol

İlluminati'nin başındaki zatı biliyorum. İsmini verirsem beni yaşatırlar da, sizi yaşatmazlar. Bu kıyağımı unutmayın hırbo boyz.

rockefeller'e kafam beyler,lafı olmaz,biz kendi davamızın peşindeyiz bBb bandırma boyz bBb

Şu başlığı anlamak için ne kullanmak gerekiyor :)

b-110504-kova.jpg

Geri
Üst Alt