Haber Hacıosmanoğlu: "Kulüplerde olduğu gibi siz Milli takımda hocayı gönderip yerine hoca alamazsınız"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1782115528783.webp

Arizona Athletic Grounds'ta gerçekleştirilen antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Hacıosmanoğlu, Fatih Terim'in sözlerine yanıt verdi.

"Başkan konuşulanı anlamıyor, yazılanı okuyamıyor diyorlar. Ben yazılanı da okuyabiliyorum, konuşulanı da iyi anlıyorum. 60 yaşındayım, futbolun 40 yılını bana sorun, kimin eli kimin cebinde saat saat aktarırım size. Buna milli takımlar da dahil. Ben kalbiyle dili bir olan bir insarım. Arkamda bagajım o yüzden böyle konuşurum"

"Anlamadığım konuşmalara gelince, kalbindekini diline yansıtamayanlar ancak sinsice konuşmaların arasında cümleleri sokarlar. Sırtındaki bagajın ağırlığının altında ezilenler, kalbindekini diliyle söyleyemeyenler, eliyle cevap verirler. Kalbimizden geleni dilimizden söylemeye devam edeceğiz. Herkesin bu çocuklara sahip çıkmasını istiyorum. Bu çocuklar bizi bir yerlere taşıyacak. 85 milyonluk Türk milletine hayal kırıklığı yaşattık, onların kalbi nasıl sızlıyorsa bizim de sızlıyor. Ama bunu telafi edecek olan yine bu çocuklardır ve telafi edeceklerine sonsuz inancımız var."

"Bu takımın hocasına da sahip çıkacağız, oyuncularına da sahip çıkacağız. Burası bir kulüp değil. Kulüp takımlarında da baktığınız zaman da devamlılık olmadığından dolayı başarısızlıklar geliyor. Siz buradan 15 tane futbolcuyu gönderip yerine 15 futbolcu alamazsınız. Hocayı gönderip yerine hoca alamazsınız. Başkanı gönderip yerine başkan alamazsınız. Onun için biz oyuncularımıza sahip çıkıyoruz. İki gündür yazıyorlar, hocaların isimlerini de yazıyorlar. Ama bizim karakterimizi bilenler şunu iyi bilir ki biz yolda yürüdüklerimizi, yolda bulduklarımızla asla değişmeyiz. Eğer iki senede bu başarıları bu hoca, bu çocuklarla beraber başardıysa onlara sahip çıkacağız, aziz Türk milleti de sahip çıkacak. Ondan sonra yine aynı başarıları yine bu çocuklar bize yaşatacak."

"Anlamadığım konuşmalara gelince, kalbindekini diline yansıtamayanlar ancak sinsice konuşmaların arasında cümleleri sokarlar. Sırtındaki bagajın ağırlığının altında ezilenler, kalbindekini diliyle söyleyemeyenler, eliyle cevap verirler. Kalbimizden geleni dilimizden söylemeye devam edeceğiz. Herkesin bu çocuklara sahip çıkmasını istiyorum. Bu çocuklar bizi bir yerlere taşıyacak. 85 milyonluk Türk milletine hayal kırıklığı yaşattık, onların kalbi nasıl sızlıyorsa bizim de sızlıyor. Ama bunu telafi edecek olan yine bu çocuklardır ve telafi edeceklerine sonsuz inancımız var."
Hele hele hareketlere gel , güya fatih hoca ya laf çakmış , senin ben cibiliyetine

Bu cocuklar ne ya? Milli takima sahip cikar millet o cocuklara niye ciksin?

Ulan herkes gidebilir gitmek zorunda da… futbolcunun yerine kaç tane profesyonel var.. varsın daha düşük kulüpte oynasın yeterki kalkıp savaşsın. Paraguaylılar komple CL ayarı mı?

Hocanda gider maaşlı eleman

Sende gidersin seçimle gelen zat

İbo Gitsin, Ahmet Dursun.

adamdan kalitesizlik akıyor, paçalarından varoşluk akıyor ya. düşünün işte ülkenin bütün kritik yerlerinde buna benzer insanlar var. ne kadar korkunç bir kitlenin ülkemizin başında olduğunu anlıyoruz değil mi? ne kritik yerlerde ne içi boş insanlar var, ah vah ülkeme.

Geri
Üst Alt