Haber Hacıosmanoğlu: "Kulüplerde olduğu gibi siz Milli takımda hocayı gönderip yerine hoca alamazsınız"

Terim senin götünden kan alırsa görürsün

Cumhurbaşkanımız bu rezilliğe son verecektir. Abd maçını trump ile izleyecekti daha da izleyemez, koca ülkeyi rezil ettiler. Bu rezilliğin başındakiler görevden alınmalı

Bu adamin defolup gitmesi icin acaba daha ne yapmasi, ne soylemesi, ne tur rezillikler, ne tur mafyavari tehtidler etmesi gerekiyor?

Istifa etmesi için neyin yaşanması lazım daha?

Insanda biraz onur olur biraz haysiyet olur. Adamcılık oynamayı biliyorsun, madem o kadar adamsın ceketini bırakıp defolup gitsene yüzsüz herif.

bu herif adamlarını alıp defolup gitmediği sürece milli takımım yok! çünkü ortada milli takım yok. Amacı açıkseçik "hacıosmanoğluspor" u koruyup yaşatmak

1782124260804.webp

Milleti Akın gürlege şikayet ettiği kısim daha komik

"bizi buralara tasiyan onlar"
lan sanki ceyrek final yaptik da cok büyük bir ismis gibi bahsediyor

alt tarafi romanya, kosovo, gürcistan, bulgaristan'i yendiler anasini satiyim. abartmayin su zikkimi

Akın Gürlek'le hangi vasıfla birlikte çalışmış? Sanık mı?

"bizi buralara tasiyan onlar"
lan sanki ceyrek final yaptik da cok büyük bir ismis gibi bahsediyor

alt tarafi romanya, kosovo, gürcistan, bulgaristan'i yendiler anasini satiyim. abartmayin su zikkimi

Katılımcı sayısını 32'den 48'e çıkarmasalar yine katılamayacaktık kuvvetle muhtemelen. Yani taşıyamayacaktı bizi buralara "bizim çocuklar".

Bu yükseltme sayesinde Haiti, Yeşil Burun Adaları, Curaçao, Özbekistan, Ürdün gibi takımların katıldığı bir turnuvaya katıldık sonuçta.

Şu saydıklarımın hepsi de kendi imkânlarına göre bizden daha iyi top oynuyorlar daha iyi mücadele ediyorlar. En basiti ülkesi savaşla uğraşan İran grubunda herkese kök söktürüyor ve iki maçında da yenilmedi.

Utançtan susup özür dilemesi ve en önemlisi başarısızlıktan dolayı istifa etmesi gereken adam hâlâ çıkıp salak salak konuşuyor.

Tekme tokat ağzını burnunu dağıtasım geliyor. Ancak o zaman adam olursun sen şerefsiz hain. Bize çektirdiklerini unutmayacak bu millet.

Her şeyi geçtim tip olarak yakışıyor mu bu ölü gözüne s. Ulan bir kurumun başına da ultra çirkin bir adam geçmesin artık ya yemin ederim. A dan Z ye alayı çirkin ulan.

ihalı, sihalı, hepinize karşı Türkiye gibi tanıtım yapıp futbolu savaş simülasyonu gibi pazarlarsan sonuçlarına katlanacaksın. demek ki savaşa girsek iki günde ülkenin işi bitecek. bana sunulanla ben bu sonucu çıkartıyorum. iran'a bakıyorum; adamlar futbola bizim çeyreğimiz kadar para harcamıyor, israil ve abd ile gerçekten savaşmış. düşman toprağına korkusuzca gidip onurluca mücadele veriyorlar. ibretlik şeyler çok anlayana.

Geri
Üst Alt