- 1 Ağustos 2009
- 46.453
- 48.680
- 4.708
@Oğuzhan Sesko ile küsüzevet kimler küs
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Oğuzhan Sesko ile küsüzevet kimler küs
ouuzaanla barışmanı tavsiye etmem savaşım@Oğuzhan Sesko ile küsüz
Ben @Sergen Zeren le küsüm. Geçen bana ateş etti. Ondan bir adım bekliyorumouuzaanla barışmanı tavsiye etmem savaşım
Aynen degiş. Seni ben zannediyorum bu beni korkutuyor@Keramettin TANRIVERDİ adımı Onur Mahlas olarak revize edebilir misin sayın adminim?
beni de geçen blockladı 2-3 gün delirdi çocuk iyice. Kero admir diyo başka bir şey demiyor. Yeni crushı o gibi.Ben @Sergen Zeren le küsüm. Geçen bana ateş etti. Ondan bir adım bekliyorum
İki güzel karı resmine halledilir@Oğuzhan Sesko ile küsüz
ben büyüğüm ilk adımı o atsınİki güzel karı resmine halledilir
Aramız limoni gibiBenle küs var mı?
Yalancıyı yatırıp kaldırıp dübellesinler mi?@Oğuzhan Sesko ile küsüz
Yedi düvel araya gelse aramıza limon sıkamaz. Ama limon severimAramız limoni gibi
Her hafta tam limonu sıkıp tuzla karıştırdıktan sonra fondiplemem ile ilgili fikirlerin?Yedi düvel araya gelse aramıza limon sıkamaz. Ama limon severim
OlurYalancıyı yatırıp kaldırıp dübellesinler mi?
Seninle ancak salatımıza limon girebilirYedi düvel araya gelse aramıza limon sıkamaz. Ama limon severim
Salatayı tuzlayarak mı seversin?Olur
Seninle ancak salatımıza limon girebilir![]()
Tansiyonunu harika dengeliyosun diye yorumladımHer hafta tam limonu sıkıp tuzla karıştırdıktan sonra fondiplemem ile ilgili fikirlerin?