Hagi: "Cicaldau ve Morutan’ı ben önermedim"

Kimse bu adamlara yeteneksiz diyemez. Geliştirici hocalara ihtiyaçları var

Cicaldau

Morutan

Yapma 10 ya yapma

Popescuyla bir florya ziyareti yaptınız, 2 gün sonra Cica geldi 1 ay sonra Morutan geldi

sen önermedin scout önermedi FT önermedi kim önerdi kulübe mail mi geldi

biri de çıkıp da bu parayı Cica yerine Gedson'a verelim demedi ya kulüpten

Onceki aciklamasi sandim. Daha once de soyledi reis. Alakam yok diye. Sonradan fikrini sordular onu yorumladi ki o da sadece Morutan ile ilgili ve elestirdi hatta yanlis hatirlamiyorsam. Daha cok calismasi gerketigi vs.. konusunda. Sonucta vatandasi ve takip ediyor ustune Galatasaray oyuncusu.

Ne Cicaldau, ne de Morutan yeteneksiz. Ister geliştiremedik diyin, ister tutmadı diyin. Zarar etmeden satmak gayet mümkün göndermek istiyorlarsa. Alıcıları olur. Yeteneksiz topçular değiller. Bence 1 sezon da Okan hocanın elinde görelim. Fikrimiz değişebilir.

Hagi önermedim diyorsa, önermemiştir arkadaşlar. Koskoca Hagi, Galatasaray ve futbol efsanesi. Galatasaray'dan alacağı üç kuruş komisyona mı kaldı? Romanya'da sıfırdan takım kurup, şampiyonluk yaşamış bir adam. 36 yaşında futbolu bırakma kararı aldığında Avrupa'dan teklif almış bir adam.

Bu Twitter'da "Cicaldau'yla Morutan'ı alıp ligin içinden geçelim." gibisinden bir şeyler yazan bir eleman vardı. Bence onun başının altından çıktı. Allah kahretmesin böyle fantaziyi :p

Şaka maka Morutan'dan hala umudum var.

Geri
Üst Alt