Hagi ile Görüşüldü İddiası

hagi yaşayan efsanemiz ve sonsuza dek böyle kalacak ama td olarak fayda vermez

abi kazık kazık dediğiniz ne adam 1 milyona culio'yu getirdi takımın en iyi orta sahası oldu o sezon. Gayet iyi oynadı fiyatına göre. Stancu o sezon çok iyiydi romanya'da yaşı da gençti aldı getirdi zaten 1,5 milyon euro civarında zarar ettik stancu'dan satarken de sıkıntı çıkarmadı. Zapata bedavaya gelmedi mi steau bükreş'ten bedava kaleci aldık. Bi de şöyle bişey var hagi'nin transfer yaptırmak için çok süresi olmadı tanıdığı adamları aldı getirdi. Yani iyi kötü derken o dönemki imkanları da değerlendirmek gerek. Bunların ilk tercihleri olduğunu da hiç sanmıyorum gerçi. Gelsin ya da gitsin demiyorum da haksızlık yapmayın. Pino'yu öne çekip aldığı verim de iyiydi gayet çözüm üretmeye çalışıyor sürekli. Yani illa bişeylerin üstünde inat etmiyor.
tatmin oldum gelsin

Deseler ki 3 tane görmek istemediğin teknik direktör say çoğu kişinin herhalde bir tanesi Hagi olurdu. Adam efsanemiz, hep de öyle kalacak ama teknik direktör olmasın gözünü seveyim. Zaten belirli aralıklarla aynı adamları getirmek nedir onu da anlamış değilim. Ne yani şimdi Haziran'da Bülent mi gelecek başımıza, Rijkaard mı? Millet sırasını savıyor sanki. 3 yıl sonra da yeniden İmparator gelir.

Hagi floryada diyorsunuz hani bu durumla alakalı hiçbir haber yok ? Ne iş ?

Basinin oyunu bize Prandelliyi destekletmeye calisiyorlar boyle isimlerle korkutarak

~tap

Albayrak fener yenilgisi sonrası Hagi"nin bi anasına sövmemişti nerdeyse. Bu türkürdüğünü yalamaktır. Hagi yapabilirmi sanmıyorum :(

Albayrak´in heyecan ve üzüntü icinde söyledigi sözleri ciddi almamak lazim. Albayrak bir ruh hastasi, ruh hastaligi da fanatik Galatasaray´li olmasi, adam kim bilir kac kere hastenelik oldu Galatasaray maclarindan sonra. Albayrak Hagi´yi okadar seviyordur ki, istese canini bile verir adam.

Albayrak´in heyecan ve üzüntü icinde söyledigi sözleri ciddi almamak lazim. Albayrak bir ruh hastasi, ruh hastaligi da fanatik Galatasaray´li olmasi, adam kim bilir kac kere hastenelik oldu Galatasaray maclarindan sonra. Albayrak Hagi´yi okadar seviyordur ki, istese canini bile verir adam.
Ruh hastası dediğin adam Galatasaray'ın futboldan sorumlu kişisi. O zaman şu an vahim durumda olduğumuzu kabul ediyorsun. Yakın geçmişte yaşanan çöküşü gördükten sonra yine benzer bir durumda daha önce başarısızlığı tescillenmiş bir isimden medet ummak acziyettir. Kaldı ki o konuşmasında yapılan transferlere bir laf yok. Oynattığı futbolu eleştiriyor, yaptığı taktik hamlelerin hepsi hatalıydı diyor. Basbayağı bilinçli konuşuyor. Şu söylediklerin sırf polemik yaratıp gerçeğin üstünü örtmek amaçlı. Bu oyuna gelmemek için geçmişi unutmayalım diyorum.

"Hirsiz Hagi" ve"Galatasaray Fenerbahce nin $amar Oglani dir " - Erman Toroglu -Telegol 20.03.2011 - YouTube

Ya iki kere geldi, ikisindede vasatı aşamadı. Neden hala daha Hagi ?

Yerli Hocaların suyumu cıktı ? Ersun'u al iste.

Deseler ki 3 tane görmek istemediğin teknik direktör say çoğu kişinin herhalde bir tanesi Hagi olurdu. Adam efsanemiz, hep de öyle kalacak ama teknik direktör olmasın gözünü seveyim. Zaten belirli aralıklarla aynı adamları getirmek nedir onu da anlamış değilim. Ne yani şimdi Haziran'da Bülent mi gelecek başımıza, Rijkaard mı? Millet sırasını savıyor sanki. 3 yıl sonra da yeniden İmparator gelir.

Isi bilen ve basarili olmus adamlar isterlerse 10 kere gelsinler. Ben Hagi´yi cok seviyorum ve elestirmek istemiyorum. Bana göre iyi bir teknik adam degil, ve adami bu durumda getirmek, yeniden kurbanlik koyun olarak taraftarin önüne sürmektir. Hagi´nin bu durumda yapabilecegi, hic birsey olmadigini düsünüyorum. Yardimci antrenör olarak belki cok faydali olabilir, ama Teknik Direktör´lük onun isi degil. Yarin cagirsinlar, bu adam gelir, ama zaten iyi TD olmadigini bile bile, devamli böyle zor durumlarda kurbanlik koyun olarak piyasaya sürmek, Galatasaray tarihindeki ayiplara, bir tanesi daha eklenmis olur.

Ruh hastası dediğin adam Galatasaray'ın futboldan sorumlu kişisi. O zaman şu an vahim durumda olduğumuzu kabul ediyorsun. Yakın geçmişte yaşanan çöküşü gördükten sonra yine benzer bir durumda daha önce başarısızlığı tescillenmiş bir isimden medet ummak acziyettir. Kaldı ki o konuşmasında yapılan transferlere bir laf yok. Oynattığı futbolu eleştiriyor, yaptığı taktik hamlelerin hepsi hatalıydı diyor. Basbayağı bilinçli konuşuyor. Şu söylediklerin sırf polemik yaratıp gerçeğin üstünü örtmek amaçlı. Bu oyuna gelmemek için geçmişi unutmayalım diyorum.

"Hirsiz Hagi" ve"Galatasaray Fenerbahce nin $amar Oglani dir " - Erman Toroglu -Telegol 20.03.2011 - YouTube

Hangi hatalari örtüyorum ? Abdulrahim Albayrak bir gönül adami, ve sözkonusu Galatasaray oldugu zaman bir ariza oluyor adamda pozitif bir anlamda. (Sagligina zararli, o ayri) Bir numarali söz sahibi Ali Dürüst oldugunu düsünüyorum... Cok iyi hatirliyorum ayni sekilde zamaninda Apo Baskan "Bir daha Brezilya´li alinmasin, yazik günah bu paralara" derken, Melo ile baba ogul gibi olmustur. Orada sinirinden patlamis, yarin görse yine boyununa sarilir Hagi´nin. Yani "zamaninda böyle aciklama yaptim, simdi getirsem olmaz" diye bir tavir takinmaz diye düsünüyorum.

Yukarida yazdigimi okursan, Hagi´nin TD ile ilgili ne düsündügümü bilirsin, bende istemiyorum gelmesini. Hagi´yi elestirmek istemiyorum.

Hagi Sneijder'e takar diye istemiyorum açıkçası. İsmi geçen isimlerin hiçbirini istemiyorum. M.Denizli durmadan Sneijder-Melo'yu eleştiriyor. Selçuk- Burak'a laf yok.. Ersun'da dokunmaz Selçuk'a. Takımda ki en iyi 2 oyuncu Sneijder ve Melo. Takımı bu 2 ismin etrafında kuracak, kötü oynayan herkesi -Selçuk,Burak- kesebilecek bir teknik direktör istiyorum

Geri
Üst Alt