Hagi ile Görüşüldü İddiası

edit: Türkçe lütfen (sonuna o küfrü yazmadan mümkünse)...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hangi hatalari örtüyorum ? Abdulrahim Albayrak bir gönül adami, ve sözkonusu Galatasaray oldugu zaman bir ariza oluyor adamda pozitif bir anlamda. (Sagligina zararli, o ayri) Bir numarali söz sahibi Ali Dürüst oldugunu düsünüyorum... Cok iyi hatirliyorum ayni sekilde zamaninda Apo Baskan "Bir daha Brezilya´li alinmasin, yazik günah bu paralara" derken, Melo ile baba ogul gibi olmustur. Orada sinirinden patlamis, yarin görse yine boyununa sarilir Hagi´nin. Yani "zamaninda böyle aciklama yaptim, simdi getirsem olmaz" diye bir tavir takinmaz diye düsünüyorum.

Yukarida yazdigimi okursan, Hagi´nin TD ile ilgili ne düsündügümü bilirsin, bende istemiyorum gelmesini. Hagi´yi elestirmek istemiyorum.
Hagi'nin tdliğini savunacağını sandım, o yüzden dalma ihtiyacı hissettim. Fakat Albayrak konusunda seninle aynı fikirde değilim. O gün söyledikleri ciddiye alınacak şeylerdi, nitekim Hagi'nin gönderilme sebebi de yaptırdığı transferler değil, taktiksel anlamda yeterli bilgiye sahip olmayışıydı. Boynuna sarılması ayrı bir şey ama Hagi'nin gönderilişinde aldığı tavra bakınca, şimdi eğer Hagi'den medet umuyorsa benim gözümde bir skandala imza atmaktadır Albayrak.

Yok benim anlamadığım siz neyi tartışıyorsunuz :) nerden çıktı bu haber onu bi ortaya çıkaran söylesin ya ?

nitekim Hagi'nin gönderilme sebebi de yaptırdığı transferler değil, taktiksel anlamda yeterli bilgiye sahip olmayışıydı.

crowd_laughing.jpg

Hagi TDliği ile ilgili aklıma olumlu gelen ilk şey Concecaio ve Ergün ikilisinde aldığı ortasaha verimi..

Prandelli'yi görene kadar Hagi benim gördüğüm en kötü teknik direktördü Galatasaray'da.

hqdefault.jpg

Ne ? Hagi Florya'da mı ?

hqdefault.jpg

Olamaz ! Olamaz ! Kesinlikle olamaz !

Hagi'nin tdliğini savunacağını sandım, o yüzden dalma ihtiyacı hissettim. Fakat Albayrak konusunda seninle aynı fikirde değilim. O gün söyledikleri ciddiye alınacak şeylerdi, nitekim Hagi'nin gönderilme sebebi de yaptırdığı transferler değil, taktiksel anlamda yeterli bilgiye sahip olmayışıydı. Boynuna sarılması ayrı bir şey ama Hagi'nin gönderilişinde aldığı tavra bakınca, şimdi eğer Hagi'den medet umuyorsa benim gözümde bir skandala imza atmaktadır Albayrak.

Albayrak kimseyi getirip götürmez, getirirse Ali Dürüst getirir. Albayrak zengin bir adam, ama herifte söz konusu Galatasaray olunca, bir gram ego bile olmuyor. Aysal onu kovmaktan beter etmedi mi ? Bu adam ne yapti ? Gitti aylar sonra halen yönetimin pesinde dolandi, yardimci olmak icin, sonra ucaktan bile attilar adami. Yine aldirmadi... Bu adam o gece ettigi laflari umarsamiyor olabilir, belki de unutmustur bile. Adam sinir krizi geciriyor kamera karsisinda... :D

Albayrak belki Arsenal macindan sonra Prandelli ile ilgili özelde kim bilir nasil patlamistir ? Adam bizden daha fanatik kardes, ama ertesi sabah gitti adama börek pasta yedirdi. Sonra gidip motive etti kendisini...

Sen yine istedigini düsün, ama Albayrak bu... Zaten Albayrak´a kimse büyük bir yetki vermez, hele hele bizim gibi monsiuer bir takimda. Albayrak´i yönlendirecek adam Ali Dürüst´dür. Ve rahat ol, Ali Dürüst getirmez Hagi´yi... ;)

oyle oldugunu varsayalim ok da sunun cevabini ver haginin taktik bilmedigini iddia etmek icin kac fatal blow yedin
polemik yapmak istesem oyununa iştirak ederdim ama
gerçekler ortada iken böyle basit bir konu ile vakit kaybetmek istemiyorum
isteyen istediğine inanmakta özgür

gerçekten hagi nin gelmesini isteyen var mı. şaka gibi ya adamı 2 kere getir tencere tavayla kov olmadı üçüncüde getir. sonra büyük kaptanımız gelsin Beşiktaşı yendi aa olmadı tek çare Terim. yok terimin suyu ısındı hagi iyi tatktik biliyordu onu getirelim. bu nedir ya arkadaş? neden sürekli Aziz Nesin haklı çıkıyor. Budamı tesadüf...

Geri
Üst Alt