Orhan Terzi
Ulubatlı Souness
- 17 Aralık 2008
- 33.949
- 27.204
- 3.013
edit: Türkçe lütfen (sonuna o küfrü yazmadan mümkünse)...
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hagi'nin tdliğini savunacağını sandım, o yüzden dalma ihtiyacı hissettim. Fakat Albayrak konusunda seninle aynı fikirde değilim. O gün söyledikleri ciddiye alınacak şeylerdi, nitekim Hagi'nin gönderilme sebebi de yaptırdığı transferler değil, taktiksel anlamda yeterli bilgiye sahip olmayışıydı. Boynuna sarılması ayrı bir şey ama Hagi'nin gönderilişinde aldığı tavra bakınca, şimdi eğer Hagi'den medet umuyorsa benim gözümde bir skandala imza atmaktadır Albayrak.Hangi hatalari örtüyorum ? Abdulrahim Albayrak bir gönül adami, ve sözkonusu Galatasaray oldugu zaman bir ariza oluyor adamda pozitif bir anlamda. (Sagligina zararli, o ayri) Bir numarali söz sahibi Ali Dürüst oldugunu düsünüyorum... Cok iyi hatirliyorum ayni sekilde zamaninda Apo Baskan "Bir daha Brezilya´li alinmasin, yazik günah bu paralara" derken, Melo ile baba ogul gibi olmustur. Orada sinirinden patlamis, yarin görse yine boyununa sarilir Hagi´nin. Yani "zamaninda böyle aciklama yaptim, simdi getirsem olmaz" diye bir tavir takinmaz diye düsünüyorum.
Yukarida yazdigimi okursan, Hagi´nin TD ile ilgili ne düsündügümü bilirsin, bende istemiyorum gelmesini. Hagi´yi elestirmek istemiyorum.
nitekim Hagi'nin gönderilme sebebi de yaptırdığı transferler değil, taktiksel anlamda yeterli bilgiye sahip olmayışıydı.
Diğer bir kaç hesabından like verirsin artık buna.
Diğer bir kaç hesabından like verirsin artık buna.
Her fatal blow yediğinde mavi ekran veriyorsun be hayricikHagi'nin taktik bilmedigini iddia eden muhtesem zekanin boyle sacma teoriler uretmesi sasilacak 1sey degildir
Her fatal blow yediğinde mavi ekran veriyorsun be hayricik
![]()
Ne ? Hagi Florya'da mı ?
![]()
Olamaz ! Olamaz ! Kesinlikle olamaz !
Hagi'nin tdliğini savunacağını sandım, o yüzden dalma ihtiyacı hissettim. Fakat Albayrak konusunda seninle aynı fikirde değilim. O gün söyledikleri ciddiye alınacak şeylerdi, nitekim Hagi'nin gönderilme sebebi de yaptırdığı transferler değil, taktiksel anlamda yeterli bilgiye sahip olmayışıydı. Boynuna sarılması ayrı bir şey ama Hagi'nin gönderilişinde aldığı tavra bakınca, şimdi eğer Hagi'den medet umuyorsa benim gözümde bir skandala imza atmaktadır Albayrak.
polemik yapmak istesem oyununa iştirak ederdim amaoyle oldugunu varsayalim ok da sunun cevabini ver haginin taktik bilmedigini iddia etmek icin kac fatal blow yedin
polemik yapmak istesem oyununa iştirak ederdim ama
gerçekler ortada iken böyle basit bir konu ile vakit kaybetmek istemiyorum
isteyen istediğine inanmakta özgür
Gol yediğim filan yok. Skor avantajını iyi değerlendirdim sadece.GOLU YEDIN KAC TABI MAVI EKRAN HUE HUE HUEEEE :asd2:
gol yediğim filan yok. Skor avantajını iyi değerlendirdim sadece.![]()
bye byefatal blow xd