Hagi ile Görüşüldü İddiası

Yönetimin teklifini kabul etmesi halinde sezon sonuna kadar sözleşme imzalanacak olan Rumen teknik adamın perşembe günü takımın başında ilk idmanına çıkması planlanıyor. Hagi daha önce iki kez Aslan'da teknik direktör olarak görev yaptı.

G.Saray'da yönetim takımın başına üçüncü kez 'efsane 10 numara' Hagi'yi getirmeye hazırlanıyor. Başakşehir hezimeti ile Cesare Prandelli dönemini kapatacak olan yönetimin dün ilk olarak Mustafa Denizli ile masaya oturduğu öğrenildi. Abdurrahim Albayrak ile Ali Dürüst dün ilk olarak Denizli ile bir araya geldi. Basından gizlenen görüşmede Denizli'nin kısa vadeli sözleşme önerilmesi nedeniyle yapılan teklife olumsuz yanıt verdiği bildirildi. Abdurrahim Albayrak ve Ali Dürüst'ün ise, "Mayıs ayına kadar göreve geldik. Uzun vadeli sözleşme yapamayız" dediği bildirildi.

Boşta olması avantaj

Uyum sorunu yaşamamak için takımı tanıyan bir isimle anlaşmak isteyen yönetim hemen eski teknik direktörü Gheorghe Hagi'ye döndü. Boşta olan ve dün akşam İstanbul'a gelen Rumen teknik adamla bugün Florya'da masaya oturulup son detaylar konuşulacak. Daha önce 2004-05 ve 2010-11 yıllarında olmak üzere iki kez G.Saray'da teknik direktör olarak görev yapan Hagi ile anlaşma sağlanması halinde sezon sonuna kadar resmi sözleşme imzalanacak. Aslan, imzaların atılması halinde Kasımpaşa maçına yeni hocasıyla çıkacak.

Prandelli ile karsilasmasin..

dogru mu la bu haber ,mr google'dan teyit alamadim

Steaua Bukrest'in parasi bitmistir simdi iki üç futbolcularini degerinin 10 kati fiyatina satin aliriz..

Allah'tan sezon başında gelmedi yoksa Sneijder'i falan satar yerine Romen oyuncular alırdı.

Albayrak Hagi ye saydiriyordu zamaminda :)

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Hagi nasıl yönetir bilmem de Selçuk- Burak gibi gamsız futbolcuların k.çına tekmeyi basar o konuda rahatım Hagi'de torpil yok. Sneijder gibi iş ahlakı mükemmel olan bi adamla çok iyi anlaşacağından şüphe yok zaten komik olmayalım.

Sneijder'e Misimovic tarifesi uygularsa görürüm ben sizi.

Ya beyler Hagi'nin ne kadar lesh kadrolar cikardigini unuttunuz mu yahu?

Santrfor diye getirdigi Stancu'yu sag acik oynatiyordu. Keza Hagi de 4-3-3 gibi lesh bir dizilis ile oynatiyordu.

Ooooooof offffffffffff.

Geri
Üst Alt