Batuhan Karamollaoğlu
Kırmızı Üye
- 20 Eylül 2009
- 2.036
- 2
- 1.148
Cevap: Ve Hagi gitti!
ohh be cidden
ohh be cidden
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu bilgiyi bahri havadır mı?verdi..Bahri havadar'ın verdiği bilgiler genelde fos çıkıyor.Ligtv yalan haber yapacak kadar bence küçülmez.Doğruu gibi geliyor ama resmi açıklama henüz yok.
Komisyoncu (dediğiniz) adam gitti diye değil mi?
Bahri her zamanki gibi areletli bir şekilde söylemiştir..Olacak şeylere oldu der..bahriyse gülüp geçin derim![]()
ben hagi'ye komisyoncu demedim...becali ceplerini doldurdu manasinda söylemistim...aciklamasini da zaten yapmistim...ama "büyük futbolcu hagi", galatasaray'da milyonlarin sevgilisi hagi bakalim tazminat alacak mi, almayacak mi giderken...?!
belli ki yerine baska birisini bulmadan hagi ile yollarin ayrildigi aciklanmayacak...
Demin GSPtv'de Becali cikti ve "2 saat once Hagi'yle konustum, Galatasaray'dan yollanmasi soz konusu degil. Hagi su anda ucakta ve biraz sonra Istanbul'da olacak" dedi. Ilk benden duyun Bahri Havadir'dan once
Bahriye helal olsun..Bize bu güzel anı yaşattığı için,Bahri ne derse tersi olur.