Hagi resmen gitti!

Cevap: Ve Hagi gitti!

Ligtv yalan haber yapacak kadar bence küçülmez.Doğruu gibi geliyor ama resmi açıklama henüz yok.
Bu bilgiyi bahri havadır mı?verdi..Bahri havadar'ın verdiği bilgiler genelde fos çıkıyor.

Ntvsporda biraz önce muhabire bağlandı..Birşey yok falan dedi..Helvacı ilede görüşmüşler..Bence bekleyelim derim..İnşallah doğru çıkar..

Komisyoncu (dediğiniz) adam gitti diye değil mi?

ben hagi'ye komisyoncu demedim...becali ceplerini doldurdu manasinda söylemistim...aciklamasini da zaten yapmistim...ama "büyük futbolcu hagi", galatasaray'da milyonlarin sevgilisi hagi bakalim tazminat alacak mi, almayacak mi giderken...?!

belli ki yerine baska birisini bulmadan hagi ile yollarin ayrildigi aciklanmayacak...

Cevap: Hagi İle Yollar Ayrıldı mı?

bahriyse gülüp geçin derim :D
Bahri her zamanki gibi areletli bir şekilde söylemiştir..Olacak şeylere oldu der..

Ntvsporda polat ve helvacı yok öyle birşey dedi..Umarım bahri ilk defa doğru bilgi vermiştir.Birazdan yalanlamada gelirse şaşırmam.Bahri yerli hoca diyorsa yabancı gelir:D

Hagi gitti! haberi "Hagi evinden ayrılıp markete gitti!" ye dönüşürse şaşırmayın. Çok ofsayta düşürdü milleti bu medya. Hatta gol atmadı bu sezon desem yeridir.

ben hagi'ye komisyoncu demedim...becali ceplerini doldurdu manasinda söylemistim...aciklamasini da zaten yapmistim...ama "büyük futbolcu hagi", galatasaray'da milyonlarin sevgilisi hagi bakalim tazminat alacak mi, almayacak mi giderken...?!

belli ki yerine baska birisini bulmadan hagi ile yollarin ayrildigi aciklanmayacak...

inşallah söke söke alır parasını. gitsin istedim ama parasını alıp gitsin. adnan polat kendine kalkan olsun diye medyanın taraftarın önüne attı adamı, çatır çatır alsın parasını.

Hayırlı olsun diyelim , iyi Td olamadığın Hagi ama herzaman kalbimizdesin

I love you Hagi .

Ben buna karşıyım şimdi Tugay sezon sonuna kadar götursun sonra başka Td gelsin böyle bişey olmaz , o td oyuncuları nezaman tanıyıcak ??Hangi bölgeye transfer istiyicek ??

En iyisi Ya Tugayı TD olarak getireceksin , yada çok vakit kaybetmeden iyi bir Tdlan anlaşacaksın..

Yalnız Bahri duyduysa kesin derim ben ;)

Onda sağlam kulak var , iyi duyumlar geliyor ona :D

Demin GSPtv'de Becali cikti ve "2 saat once Hagi'yle konustum, Galatasaray'dan yollanmasi soz konusu degil. Hagi su anda ucakta ve biraz sonra Istanbul'da olacak" dedi. Ilk benden duyun Bahri Havadir'dan once

Tüh be bahri yine olmadı..OLsun çalış elbet birgün doğru haber verirsin:D

Yolcudur Abbas baglasan durmaz !

Demin GSPtv'de Becali cikti ve "2 saat once Hagi'yle konustum, Galatasaray'dan yollanmasi soz konusu degil. Hagi su anda ucakta ve biraz sonra Istanbul'da olacak" dedi. Ilk benden duyun Bahri Havadir'dan once

Bahriye helal olsun..Bize bu güzel anı yaşattığı için:D,Bahri ne derse tersi olur.

Tamam işte doğru haber: Hagi Romanya'dan uçağa binip İstanbul'a gitti. Bahri doğrultur bu haberi.

schuster gitmeden öncede haber yaptılar.yalanlandı,öyle bişey yok dediler ertesi gün gördük.bence haber doğru. yarın resmi site açıklar diye düşünüyorum

Başlığın sonuna "mı?" soru eki geldi mi o işten hayır beklemeyin..

bkz: transfer dönemindeki başlıklar

Bahrinin bu haberlerine alışdım..Heleki transfer döneminden..O yüzden genç nesillere örnek olsun:D.Umarım bahri bana kapak yapar:D

Bu seferde tutturamazsa o Bahrinin kel kafasına işerim !!!

Geri
Üst Alt