Hagi resmen gitti!

Cevap: Hagi İle Yollar Ayrıldı mı?

Duygusal davranmayacaksın bence gelicek bir Arap reis sponsorun olacak Play Station oynarken aldığımız adamları takır takır getirecek,bizde takımımıza maddi manevi destek olacağız,zirveye tırmanayacağız,her ne kadar Işın Çelebi bize Abramoviç lazım değil desede,bedava Zapata'yı almayı biliyorlar,Sergio Romero'ya para veremiyorlar...

Geçecekler bu ayakları iyi futbol iyi futbolcuyla oynanır...

İyi futbolcu içinde para gerek,bide futbol vizyonu üst seviye bir teknik ekip kurdun mu tamamdır bu iş!

O vizyona sahip bir başkan adayı çıkarsa sonuna kadar arkasında dururuz.Ama şirket yönetir gibi kulüpte yönetilmez.Her zaman derim Haluk Ulusoy bu işi görür.Ama sadece temenni ile kalıyor.

Eğer başarılar devam etseydi kardeşinde en az senin kadar maçları takip ederdi.Ama olsun valla yaşadık ya gerisi önemli değil.Galatasaray'lı olduğum için kendimle gurur duyuyorum:)

Bilmiyorum alakası varmı yok mu başarı ile.Ne bileyim yani kendimi bildim bileli Futbol olsun Basketbol olsun takipçisiyim.3-4 yaşımdayken fotoğraf çekilmişim Cimbom yazan t-shirtle :D 7 yaşımdayken rüyamda Arif'i,Hakan'ı sayıklarmışım :) yani bizim için Galatasaray hayattanda öte.Hayatımız Galatasaray'a endekslenmiş.Galatasaray yenerse haftamız iyi geçiyor eğer yenilirse geçerse cehennem azabı çekiyoruz resmen.

bir gün bu ülke şampiyonlar ligi kupasını görecekse GALATASARAY da görecek.......

0000093249.jpg

Gözlerim doluyor genede abi. Hagi'ye neler yaptırdı bu yönetim :( Vallahi yazık, sırf bu efsaneye bunları yaptırdığı için DEFOLUP gitsin şu yönetim.. lanet olsun böyle işe :(

Herşeye rağmen seviyoruz seni..

Hagi'nin gelişi de enteresandır.Tam Romanya'ya dönerken Ergun Gürsoy havaalından kaçırmıştı.En azından öyle duymuştuk.

O vizyona sahip bir başkan adayı çıkarsa sonuna kadar arkasında dururuz.Ama şirket yönetir gibi kulüpte yönetilmez.Her zaman derim Haluk Ulusoy bu işi görür.Ama sadece temenni ile kalıyor.

Herşeyde özelleştik kapitalizm sardı her yanımızı,futbolda hala zihniyet gerilerde...

Devlerle yarışacaksak onların kurallarıyla oynamalıyız ki bu oyunu adil ve gerçekçi olsun hedefler...

Harbiden D-Smart'ı zengin yaptık anasını satıyım...

2001 - 2002 de Roma, Liverpool, Barcelona lı son 16 grupunda son maç Barcelonaya yenilince gururuma yediremeyip hüngür hüngür ağladığımı hatırlıyorum. Nerden nereye. O zamanlar Barçaya yenilmemize isyan ederken şimdi gelen geçen yeniyor bizi alıştık artık. Ama Şampiyonlar Ligi heyecanı bi başkaydı arkadaş yaa

Bilmiyorum alakası varmı yok mu başarı ile.Ne bileyim yani kendimi bildim bileli Futbol olsun Basketbol olsun takipçisiyim.3-4 yaşımdayken fotoğraf çekilmişim Cimbom yazan t-shirtle :D 7 yaşımdayken rüyamda Arif'i,Hakan'ı sayıklarmışım :) yani bizim için Galatasaray hayattanda öte.Hayatımız Galatasaray'a endekslenmiş.Galatasaray yenerse haftamız iyi geçiyor eğer yenilirse geçerse cehennem azabı çekiyoruz resmen.

Var Cihat kardeşim var.O zaman yeni doğan bebekler Galatasaray'lı olarak doğardı.Tvlerde görürdük, duyardık.

Geretsin Hakan, Necati, Ümit Karan, İlic ile ilk 11 kurduğu maçlar oldu 3.5 forvetle :D takım yenikse kenardanda Hasan Kabze giriyodu :D Gerets candır benim gönlümdede ayrı yeri var kendisinin 83 puanla şampiyon olduğumuz yıl bütün ezikleri g.t edişi yeter bi kere

cok hücumcu oynatmak hücum futbolu oynamak demek degildir...tromsö faciasini da unutmayalim lütfen :)

2001 - 2002 de Roma, Liverpool, Barcelona lı son 16 grupunda son maç Barcelonaya yenilince gururuma yediremeyip hüngür hüngür ağladığımı hatırlıyorum. Nerden nereye. O zamanlar Barçaya yenilmemize isyan ederken şimdi gelen geçen yeniyor bizi alıştık artık. Ama Şampiyonlar Ligi heyecanı bi başkaydı arkadaş yaa

Dimi maç başlarken kocaman sucuk reklamı çıkmıyor,bir kalitesi var :D

Herşeyde özelleştik kapitalizm sardı her yanımızı,futbolda hala zihniyet gerilerde...

Devlerle yarışacaksak onların kurallarıyla oynamalıyız ki bu oyunu adil ve gerçekçi olsun hedefler...

Futbol eskiden güzeldi be çavuş.Eskiden çok daha çekici gelirdi.

Hakkaten yav bir keresinde Uefa maçı izlerken kocaman reklam girdi golü göremedik :D

Adamlar elinde olsa maç boyunca görüntünün tamamını kaplayacak şekilde reklam koyup,küçücük görüntüde maçı yayınlayacaklar...

garibim gerets bana iyi bir ön libero alin demisti ,adama inamotoyu vermislerdi:)

Usta iyide lucescuyu bu yönetim değil rahmetli yolladı ! ...

O adama millet neler yapmadı kardeşim şampiyon olduğumuzda bile adama bağırmadılar yani ben rahmetliden sonra kimse bu kadar batıramaz diye düşünürken birden halefi çıktı hepten batırdı işallah bir daha halef selef işine dönmez şu klübün başkanlığıda bizde eskisi gibi rahat rahat maç izleriz.!

Futbol eskiden güzeldi be çavuş.Eskiden çok daha çekici gelirdi.

Futbol spordu önceden,şimdi iş diyorlar adına...

Şampiyonluktu önceden herşey,şimdi ekonomik gelir diyorlar...

3 puandı herşey,şimdi yenilmemekte önemli diyorlar...

Gerets de 5-0-5 taktiği oynatırdı hatırlayın , anadolu takımları güçlendi artık adamı maymun ederler.Gerets gelir de sahaya dizilişte değişiklik yapmazsa İBB-BJK maçlarındaki muhtemel görüntüler gerçek olacak demektir.

garibim gerets bana iyi bir ön libero alin demisti ,adama inamotoyu vermislerdi:)

300-500 bin euroluk oyuncu geldi diye ne sevinmiştim :D CM'de inamoto iyidi ama :)

Gerets gittikten sonra Lincoln,Nonda felan gelmişti.Gerets'e sormuşlardı ne diyorsun diye adam şaşırmıştı :)

Geri
Üst Alt