Hagi'ye güvenmeyenler buraya!!!

Cevap: Hagi'ye güvenmeyenler buraya!!!

Hagi´ye olan sevgimiz cok ayri ancak bu sevgi onun TD´lik kapasitesini elestirmememiz anlamina gelmez. Hagi TD´lik icin yaratilmamis, basaramadi, basaramiyor, basaramayacak. Galatasaray´a da zarar vermeye kimsenin hakki yok. Adnan Polat´in da yok, Adnan Sezgin´in de yok, ne kadar cok sevsek de Hagi´nin de yok. Macin kaderiyle oynadigi o kadar cok mac var ki say say bitmez. Evet genelinde de cok kötüyüz ama Hagi´nin kadro secimi ve oyuncu degisiklikleriyle kaybettigimiz bircok mac var. Trabzonspor maci dahil. Ben Hagi´nin TD´lik kabiliyetine güvenmiyorum.

şu skor taraftarısınız diyenlere falanda hastayım :).tamam kazanan her zaman haklıdır.3 puanı alınca kimse laf etmez doğru.ama şuan galatasaray o durumda bile değil.yani sivas maçında 3 puan aldık.ama nasıl aldık.futboldan memnun olan yoktur.ligin ilk yarısında bi tane rahat maçımızı hatırlamıyorum.ne deplasmanda ne samiyende.ligin sonuncu takımları bile galatasaraydan daha karakterli top oynuyor.bunun skor taraftarlıgı falan yok artık.

artık öyle bi noktaya gelindiki bana göre,bu saattten sora seri galibiyetlerde gelse hatta mucizeler olup şampiyonluk potasınada girsek yada şlyede gitsek.hagi yinede kötü bir tddir.ve yönetimde gitmelidir

bu saatten sora bu fikrim degişmez.takımı sonuna kadar desteklerim ama bu adamları desteklemem.tabiki takımım kazansın isterim.

ben şu haldeki takıma bile sırf şu 2 ayda gs storea 600-700 lira para harcadım.evet skor taraftarıyız

bizim takimin basina mourinho gelsin yine kimse begenmez,yanlis oynatiyor derler.

Muhtesem bir futbolcuydu

Ama

TD'ligi bahcemdeki horozdan bile kotu

Gerets gel de topla şu takımı...Bi sen bir de Lucescu adam eder bu işe yaramazları..

Candan Ercetin TD olsa keske...........bir o, bir de bebek..

Tugay olsa yine üzülmem başında takımın,Hagi bildiğimiz tknik direktör hagi iki futbolcuyla kavga eder,ordan burdan ilginç topçuları bulur.3 sene boyunca sabır ister.Sevmiyorum mükemmel futbolcuydu ama şuan sevmiyorum zorla mı renktaşlar.Futbolcuyken bayılıyordum o başka

takıma cok zarar veriyor şu an. bugünü bıraktım onun yüzünden geleceği de kaybedebiliriz.

yönetimin anlaştığıi ama haginin aldırmadığı oyuncuları bir bilseniz , romanya ekonomisini kalkındırdı adam

Yanlış zamanda gelerek kredisini bitirdi bence. Ben olsam tecrübeli bir teknik adam getirtirdim. Bu kötü geçiş döneminde Hagi çok yanlış bir karardı, onun yerine Yılmaz Vural bile gelse şimdiki durumdan daha rahat olurduk :) Zira geçiş dönemlerinde ustadır kendisi :D Herşey bir yana, Gerets, Lucescu, Van Gaal gibi tecrübeli, oyuncuların hiçbir şekilde karşı çıkamayacağı, elindeki kadrodan maksimum verim elde eden bir TD gerekiyordu. Yönetimin büyük yanlışlarından biri oldu Hagi. Ben harcanmasını istemezdim Haginin.

Hagi td olarak bitmistir,dusunun hala HABABAM +aydin ve g.zan dan medet uman bunlarin birer kazma ve futbol fakiri olduklarini goremeyen bir td den ne beklersin.

Bence yeniden yapilanma sartoldu. Lig sampiyonlugunu unutup birkac sene hedef avrupa kupalarina katilmak yani ilk dort

ama gercekten yeniden yapilanma,onuda yapacak olan bence Fatih terim,tugay,hakan sukur de idari menager,alt yapi agirlikli guzel bir yurt taramasi ve her sene bir iki yabanci futbolcu yildiz adayi olabilecek tiplerden.

uc sene sonra olay tamamdir,ha hangi yonetimle derseniz Fatih Terim A.S..Saka bir yana yani Terim ve ekibi olacak

Kulup yonetimi kimler olur onu bilemem

guvenmeyen dogrudur

guvenen iyi niyetle bakiyordur ise.

hagi yapamayacak beceremeyecek. o kadar. ama hagi nin gelmesine ve devam etmesini istiyorum. yonetim de boylece cekip gider hagi ile birlikte

ikisini de kovduk di mi ne kadar manidar:D

Eee bizde başarılı olan gönderilir.Başarısız olan takımı küme düşürene kadar bekletilir..Örnek : Hagi...

Hagi hangi takıma gitti de başarılı oldu?Ben bu sorunun cevabını hala bulamadım..

Dünyanın en iyi futbolcularından biriydi evet.Ama dünyanın en kötü teknik direktörlerinden de biri..

uykularım kaçıyor artık.12.13. sırada ne işimiz var ya..Hazmedemiyorum..

Allahlarından bulsunlar hepsi..Vallaha gidip kulübü yakıcam yakında.İçinde de bu haramyediler olacak..

gitti romanyadan romanyaya para kazandırmak için oyuncu getirtti bizdede kovulsam bile tazamınat alırım dedi keyfı yerindedir

dün teknik direktör olmadığını bana kanıtladı, hatta gözümün içine soka soka. hagiye rağmen kazandık dün

Hakikaten buraya yazan herkes ne kadar bozuldu demi Attila. Sen bir futbol fenomenisin. Kain Attila

Su saatten sonra hic guvenmiyorum.

İyi bir futbolculuk kariyeri olmus olabilir ama iyi bir teknik direktor degil.

Keske gelmeseydi de kendini sogutmasaydi.

yani öyle bi hale getirdiler ki,fikirlerim olmasına düşüncelerime rağmen şuraya bişeyler yazıp karalamak angarya geliyor..

soğuttular resmen..bu nasıl bir sezondur ya rabbi..ayda bir oynanacak bi kupa maçından başka, o da endişe içinde, umutlanacağımız bi maç olmayacak mı??

Geri
Üst Alt