Hainler Kadro Dışı Kalmalı!

Seneye İsmail Çipe, Fatih Öztürk, Alpaslan Öztürk, Semih Kaya, Ömer Bayram, Taylan Antalyalı, Ryan Babel, Arda Turan, Sofiane Feghouli ve Halil Dervişoğlu'nu Galatasaray'da görmeyiz umarım. Daha kirada bulunan Christian Luyindama, Emre Taşdemir, Aytaç Kara, Oğulcan Çağlayan ve Jesse Sekidika var. Say say bitmiyor yine @Enes Dalmış

taylan ve ömer kulubeye cekilip arda alparslan ve beknaz kadro dısı bırakılmalı

Yahu sunu özetleyip de Kerem,Marcao, Boey disinda topunu sutlamak lazım deseniz daha kolay olmaz mı?

Maçın özetini izledim. Buradaki görüş bilerekmi elle oynadılar?

taylanın istisnasız her hafta garip hatalar yapması çok tuhaf, daha tuhaf olan hocanın inatla tercih etmesi.

Arda Turan
Ömer Bayram
Taylan Antalyalı

ve bilmediğimiz 1-2 isim daha kadro dışı bırakılıp takımdan uzaklaştırılmadıkça bu takım toparlanamaz.Disiplin sağlanamaz.
Taylan'a çok katılmıyorum ama Arda Turan, Ömer Bayram, Babel, Halil bunların kadro dışı kalması gerektiğini düşünüyorum.

Takımda otoritenin sağlanması gerek.Kadro dışı olmasa bile bu kişilerin ciddi bir yaptırıma maruz kalmasını istiyoruz.

beknaz'i trabzon'a mi peskes cekeceksin reis?
avucunu yalarsın üstad.
hem üstündeki bi hesaptan ceza yiyince diğer hesaptan yazan çift üyelikli arkdaşada cevap olsun beknaz kadro dışı bırakılmalıki burnu sürtsün şimdiden. sonra çocukları zaptedemiyoruz kaçıp kurtarmaya çalışıyorlar kendilerini.

Maçın özetini izledim. Buradaki görüş bilerekmi elle oynadılar?
askerde uygun adım yürürken sağ koluyla sağ bacağını öne atan mallar vardır ya bu ikisinin yaptığı da aynıdır. fizik kurallarına aykırı 2 penaltı yaptırdılar. bu adamlar yüzünden buradayız. idare etsin, oyuncumuzdur mantığıyla bir yol gidemiyoruz. kadro dışı çoktan gelmeliydi bu oyuncular için. içeride istedikleri kadar iyi niyetli olsunlar yetenekleri kötü niyetli engel olamıyorlar kendilerine.
sonra kendini toparlayabilecek oyunculara haksızlık oluyor bu moral bozukluğuyla. dün şans bir hayli yanımızdaydı ve öyle bir 3 puan aldık. her hafta neredeyse aynı senaryolar aynı isimler. babel top tutsun diye oynadı ama tutabildiği top falan yok. kanat oyuncusu dediğin hızlı olur çevik olur. taç çizgisinde topu tutacak diye o önemli mevki boş bırakılamaz.

Hain main yok ortada , saçma sapan komplo teorileri uydurmaya son verin. Kadro dışı kalmalılar tabi fakat kabiliyetsizliklerinden dolayı kalmalılar. Niyeyse başımızdaki hocamsı da inatla bunları oynatmaya devam ediyor. Yazın bu Taylan'ı top class topçu gibi anlatan arkadaşları da göremiyoruz niyeyse bu tarz konularda.

Geri
Üst Alt