Nuri Aslantas
Büyük Kaptan
- 9 Aralık 2012
- 22.918
- 2.338
- 493
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onu dersen direk Mbappe olmuş oluyorBu tarz bir atlet lazım bize de tabii bir iki gömlek daha kaliteli bir bitirici olmalı.
Schalke de oynuyurdu Genc yaslarinda tutmadiNuri hocayla güzel bi gelişim kaydetti özellikle Luiz Adriano'nun forvet arkası olarak forvete yakın olduğu yerde oynatılınca kalitesi ortaya çıktı.Ben niyeyse bunu iyi bi istatistik kastıktan sonra Almanya Ligi'ne transfer yapacak diye düşünüyomOnlar sever böyle tarz forvetleri
![]()
Canavarnuriden önce iyi değildi sonrasında izlemedim
Yok be renktaş :d biraz daha bitiricisi lazım. Var mı öyle bir profil acaba transfer listemizde? Nolur olsun.Onu dersen direk Mbappe olmuş oluyor![]()
Augsburg'un bile 18 milyon euroya Ricardo Pepi'yi aldığı bi Lig'ten buna en az 8 milyon euro bonservis veren bi takım rahat çıkar öyle dediğim gibi güzel istatiskleri kastıktan sonra transfer olmaması için başka nedenler gerekirSchalke de oynuyurdu Genc yaslarinda tutmadi
Gec patlama yapacak gibi ki hale genc sayilir 23 yasinda daha
Nuri hocayla güzel bi gelişim kaydetti özellikle Luiz Adriano'nun forvet arkası olarak forvete yakın olduğu yerde oynatılınca kalitesi ortaya çıktı.Ben niyeyse bunu iyi bi istatistik kastıktan sonra *Almanya Ligi'ne transfer yapacak diye düşünüyomOnlar sever böyle tarz forvetleri
![]()