GSC Scout # Haji Wright

büyük takım futbolcusu izlenimi vermiyor bana ama antalyanın her maç en etkili oyuncusu

Hem güçlü hem hızlı. Nuriden ya da Adrianodan önce sahada boş boş takılıyordu şimdi çok farklı. Sene başında Antalya'dan daha fazla maaş veren yerlere gitmemesi de paradan önce kendini geliştirmeyi ve oynamayı istemesidir. Dünya kupasına da giderse iyi prim yapabilir.

Keşke Fernando ve bu adamı alternatif olarak kadromuza katsaydik. Geçen sene bitirdikleri gibi bu seneye de çok iyi başladı bu ikili

Ben sırtı dönük oyununu görmedim hiç. Büyük takımda oynamak için sırtı dönük olarak da iyi bir oyun sergilemen gerekir. Bilemiyorum ben kaçırmış da olabilirim.

oha 23 yasındaymıs mı bu. tam ligin topçusu nası buluyorlar böyle adamları inanılmaz yaw. penaltı konusunda bir şey diyemeyeceğim atar futbolcu dediğin. mesele orda 50mt topu nası savunma arkasına kaçırdık. bir kaç kez de denediler bunu. musleranın da hatasi yok o pozisyonda.
savunmayı önde kuruyoruz alanı daraltıyoruz bu da savnma arkasına rakipler için genis bosluklar yaratıyor. bu sorunsalı da çözersek oynamamız gereken oyun tam olarak bu.

Ben çok da aşırı beğenmedim dünkü maçta Antalya’nın ileri uçta biraz daha bitirici forvetlere ihtiyacı var bence ama 23 yaşında olması fiziği ve top sürerken yıkılmaması olumlu yönleri bence yanına daha tamamlayıcı ve daha fırsatçı bir forvet eklemeliler

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ya biraz objektif bakın konuya. atıyor veya atmıyor, musleranın eli yerdeymis veya biraz havadaymıs, top ayağından uzaklasmıs kontrolü dişina çıkmıs bla bla bla.. musleranın parmakları düşer pozisyonda olan wright a çarpıyor mu evet. bize karşı yapılsa ve penaltı calınmasa bu pozisyonda ortalığı yıkardık.
bu arada o sol ayak sağ ayağını çok açtığı için topa da ucu ucuna dokunabildiği için sürtüyor yere. ha toparlayabilir mi evet istese toparlardı. ama musleranın da çıktığını ve hamle yaptığını görünce taktırtmayı düşündü. haksız da sayılmaz. incelense ve kural uygulansa penaltı çıkmayabilirdi. ama görüntü penaltı. izlese de penaltıyı çıkarırdı bak hakem %60. dediğim gibi pozisyonları bize karsı olsa ne düşünürdün minvalinde değerlendirirseniz daha sağlıklı yorum yapılabilir

Fizikli ve koşuyor diye topçu olmuş. Anca bizim ligde çalışacak bir varyasyon. Amerikan Futbolu koşucuları gibi devire devire koşuyor sadece.

Fener'in içinden geçme ve devre arası transfer ihtimali yüksek futbolcu.

Ben daha çok Fernando olabilirmiş dedim. Ama Midt'de iyidir.

Bir bizim aldığımız Muhammed e bak bir de bu çocuğa, bir adamların Fernando suna bak bir de taylan,pulgar ve Berkan a.
Bu kadar transfer başarısızlığına Realmadrid olsa küme düşer.

Uzin boyuna raen hızlı ve fuleli olması avantaj. Boey'i geçtiği pozisyonda yeteneğini gösterdi. Sahtekar herif.

Amerikali topcu oynatmak iyi reklam oluyor. O acidan da basarili bi transfer Antalya icin

Ümraniyespor deplasmanında Bünyamin'in açtığı ortaya acayip kafa vurmuş

Geri
Üst Alt