Hajrovic Werder Bremen'de

biz bu çipi 1-2 sene içinde konya yada elazığa falan en fazla 200 bin TL ye satmaya çalışırdık

bir an öncede defoldu da kurtulduk.

Kesin olmasa Bremen almazdi. Belliki Drogba nin bize geldigi gibi bir durum. Artik yönetimin suyu isindi. Yapamiyorsunuz iste. millet bizle dalga geçer oldu. Hala kadroya oyuncu aliyorsun, ama gönderemiyorsun. Gitmezler, çünkü senin verdigin paralari kimse vermiyor. kimse senin kadar enayi degil. Bir sermaye artirimi yaptiniz, onun iki kati kulübe yük bindirdiniz. Yazik gerçekten yazik. Sampiyon olsak arti SL'de çeyrek final oynasak gene teknik iflastan kurtulamiyoruz.

kulüp bitmis, kasada tek kurus yokmus. fakir olduk.

Ben yönetimin yalan açıklama yaptığını düşünüyorum tarafarın gazını almak amaç. Çin kulübü de drogba bize geldiğinde benzer açıklamalar yaptı ama sonuç futbolcu lehine oldu. Bir futbolcu ve menajeri kolay kolay riskli iş yapmaz adamın bir ömür oynayacağı paraya denk gelir ceza alırsa. Bu tarz davalarda futbolcu yüzde 99 haklı çıkar. Hayroviç karakterli karaktersiz o beni ilgilendirmez şu an galatasarayın paraları çöpe gitti iş bilmezler yüzünden ondan çok sinirliyim. Tahmini düşüncem hayroviçe de sözleşmesinde kalan paraları da ödeyecez görelim süreci

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ünal aysal bu parayı cebinden ödemeli gerekirse genel kurulda dava açılmalı yönetime bu olayla ilgili başka yolu yok. Hayri kozak bu konuda başlatsın kıvılcımı

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ben her zaman bir şey söylerim Azerileri ve Boşnakları bu ülkeye sokmayacaksın hem karaktersiz hemde paracı oluyorlar.Hajrovic'in yaptığı alçaklıktır,namussuzluktur,şerefsizliktir!! Paranı 1.5 ay alamadıysan elbet alırsın sana güvenip alan bonservisine para ödeyen klübün verdiği bonservise yazık!! Bu şerefsizin kanına sahtekarlık iyi işlemiş oynayamadığı için klüpten kaçmak istedi bunun için bonservisini bahane ediyor Allah ıslah etsin bunu rezil...

ırkçılık. bilginize Azeri Dostlarım

@Şahin Şarif

@Azad SADAGANI (reis senden emin değilim)

@Aydan Rzayeva

Aysalın sonu kötüye gidiyor yönetim kurulu yönetim kurulu değil hepsi işi bilmeyen adamlar yediğimiz kazıkların haddi hesabı yok giden paraların hesabını veren yok eski yönetimi dağıtmayacaktı aysal sonu hayra değil.Bu hajroviç dümbüğünede inşallah sakatlıktan forma giymek nasip olmaz.

ben sucu ustuma alirim hapse girerken bana her ay 2 temiz don atlet ve aileme bakilacagna soz verirse yonetim ?

Hakikaten Ribery vakası ile kıyaslamak ne mantık? adamın kumaşı belli , oynadığı oyun belli ne kadar kendini gliştirebilir o belli.. Ribery'e ferrari diyorduk buna Murat 131 yine demem... gitti de bir yabancıdan kurtulduk ama 3 kuruşta para alamadık... klübü böyle zarara sokanlar allahlarından bulsunlar...

Hajrovic'i kaybettiğimiz için üzülmedim. Bize yabancı sınırında daha iş bitirici, tecrübeli bir adam lazım zaten. Hajrovic, kulübü sahiplenmemiş. Burada yedek kalacağını düşünmüş olacak ki, eline fırsat geçtiği an kullandı. Werder Bremen'de devamlı oynarsa iyi işler yapabilir. Almanya Ligi uygun onun için. Ama karakter olarak nasıl biri olduğunu göstermiş oldu. Ben sadece boşa giden paralara üzülüyorum.

bu hayrovic işinde farklı bir iş var. bu olaydan sorumlu yöneticiler hemen istifa etmelidirler.

İyi yönden bakmak lazım zaten kadroya giremicekti. Boş yere yattığı yerden milyonları alacaktı. Zararın neresinden dönsen kardır.

Gökmen Özdemir yazıyor..

Galatasaray İzet Hajroviç'i sezon sonu elden çıkartmaya çalışıyordu. Hajroviç kaçtı. Galatasaray bu işten büyük zarar etti. Galatasaray, Hajroviç'i yollasa ya az da olsa bir bonservis bedeli elde ederdi ya da geri kalan 4 senenin parasını ödemezdi, ödemeyecekti.

Şimdi durum farklı. Hem Hajroviç kaçtı, hem de Galatasaray'ı bekleyen maliyet 5 ay için korkunç bir rakam.. Peki bu işte kimin hatası var? İsterseniz bunu açayım size..

İzet Hajroviç bizzat Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın yaptığı bir transfer. Kendisi İsviçre'den bir tanıdığının vasıtasıyla oyuncuyu buldu, beğendi ve transfer etti. Galatasaray scout ekibi bu oyuncuyu hiç izlemedi. 23 Nisan'da yapılan toplantıda Galatasaray Scout Ekibi başı Emre Utkucan Aysal'a "Hajroviç bizim futbolcumuz değil. Kim vasıtasıyla bu oyuncuyu aldık başkanım?" diye sordu. Ama doğaldır ki cevap alamadı..

Gidişinden kim sorumlu? Aslında cevap ya "Galatasaray'daki herkes" ya da "Kimse sorumlu değil." Anlatacağım.. Siz karar verin..

Nasıl mı? Geçen haftaya kadar 'ödemelerin büyük bölümü yapılmadan' Galatasaray futbol takımındaki bütün futbolcular FIFA'ya başvurup serbest kalabilirdi. Hiçbirinin ödemesi yapılamamıştı. Sadece Hajroviç bu fırsatı kullandı ve kaçtı. Onun içindir ki başkan Ünal Aysal'ın "Bilseydim ben 400 bin Euro'yu öderdim. Oyuncu kalırdı" demeci bana çok samimi gelmiyor. O zaman sormak lazım sayın başkana "Hajroviç kaçtıktan sonra neden diğer oyuncuların paralarını ödemediniz?" diye..

Yani işin özeti şu; futbolcu transfer ederken sadece Youtube'a bakmak, arkadaşının 'Çok iyi topçu' demesi yetmiyor. O futbolcunun karakterini de, hayat tarzını da, insanlığını da araştırmalısınız. Neden aynı fırsata sahip Sneijder, Melo, Burak, Selçuk kaçmıyor da Hayroviç kaçıyor?

5. sınıf futbolcuya, senede 300 bin Euro brüt kazanan adama 1 milyon 100 bin Euro net verirsen, onu araştırmadan 'bakkal' hesabıyla alırsan, o da fırsatını bulduğu zaman kaçar! Bu kadar basit.. Galatasaray bu transfer hüsranında baştan sona hatalıdır.. Düşünürken de, alırken de, kullanırken de, oyuncu kaçarken de!

Hajrovic'i klube oneren ve ahbab-cavus iliskisiyle Hajrovic'i aldiran yonetici hakkimda nitelikli dollandiricilik basta olmak uzere savciliga suc duyrusunda bulunulmali.

Ustteki yazi da belirtildigi gibi Hajrovic ve basts Ontiver olmak uzere oyuncular yoneticilerin keyiflerine gore transfer ediliyor.

Hajrovic ve Ontivero icin Scout ekibinin onayi olmadigi hatta karsi cikildigini kaz yazmistim da diger konular ile beraber @kamil dilipak adli uyemizi inandiramistim.

Tuchel'i 3 puana fisildayan yoneticinin amaci da gundemi degistirmekti. Hajrovic rezilligini kapatmak icin boyle bir ise kalkistilar. Tuchel'e yonetimden teklif bile gitmedi..

Bi cacık çıkmaz.

Yuva yıkanın yuvası olmaz demişler. Aynı tas aynı hamam. Gülme komşuna gelir başına vb. Gibi atasözleri örnektir. Drogba olayı ile aynıdır.

Geri
Üst Alt