Hajrovic Werder Bremen'de

Ya bu kadar saçma sapan işlerin hala oluyor olması kabul edilemez gerçekten.

Ben her zaman bir şey söylerim Azerileri ve Boşnakları bu ülkeye sokmayacaksın hem karaktersiz hemde paracı oluyorlar.Hajrovic'in yaptığı alçaklıktır,namussuzluktur,şerefsizliktir!! Paranı 1.5 ay alamadıysan elbet alırsın sana güvenip alan bonservisine para ödeyen klübün verdiği bonservise yazık!! Bu şerefsizin kanına sahtekarlık iyi işlemiş oynayamadığı için klüpten kaçmak istedi bunun için bonservisini bahane ediyor Allah ıslah etsin bunu rezil...

Yazıklar olsun sana! Ulan Azeriler dediğin yani Azerbaycanlıların %90’ın Türkiye ile yatıp, Türkiye ile kalkıyorlar. Siyasetini, kültürünü, sporunu, gündemini senden iyi takip ediyorlar. Senin siyasetçilerin kendi ülkesindeki felaketi umursamazken onlar Soma’ya ağlıyorlar. Ve senin yaptığın yoruma bak!

riberyi anlarım adamın talibi çoktu büyük yıldız olacagı belliydi.hajroviç kadar dandik bir adamı bile kaçırabilmek büyük yetenek.bu kazmaya bu parayı kaptırmak insanın canını yakıyor.

umarım Ribery gibi olmaz sonra dönüp vay anasını bu adam bizdede oynadı lan demeyiz.

verdiğimiz 3.5 milyon € bonservis parası gitti o kadar forma alıyoruz maça gidiyoruz yazık gerçektende

umarım Ribery gibi olmaz sonra dönüp vay anasını bu adam bizdede oynadı lan demeyiz.

verdiğimiz 3.5 milyon € bonservis parası gitti o kadar forma alıyoruz maça gidiyoruz yazık gerçektende

Ribery geldiğinde fırtına gibiydi adam oşacak çocuk kakasından belli olur bundan en fazla misimoviç olur sonunda çinde oynar ki ben başta ümitliydim ama yanıldığımı itiraf edemedim malesef iyi ki gitti de ben paraya yanarım davayı kazanırsa

Werder Bremen'den açıklama geldi : "Hajrovic için FIFA'nın kararını bekleyeceğiz, ilerleyen günlerde neler olacak bilmiyoruz

Ribery geldiğinde fırtına gibiydi adam oşacak çocuk kakasından belli olur bundan en fazla misimoviç olur sonunda çinde oynar ki ben başta ümitliydim ama yanıldığımı itiraf edemedim malesef iyi ki gitti de ben paraya yanarım davayı kazanırsa

Aslında evet Ribery bize geldiğinde hakikaten süper oynuyordu hatta ben böyle bir adam nasıl Fransa liginin ortalarından geldi diye şaşırmıştım, Hajrovic'in pekte bir tılsımını göremedik zaten

Aslında evet Ribery bize geldiğinde hakikaten süper oynuyordu hatta ben böyle bir adam nasıl Fransa liginin ortalarından geldi diye şaşırmıştım, Hajrovic'in pekte bir tılsımını göremedik zaten

Dediğimin arkasındayım para dışınsa kaybımız yok bence

bir tarık çamdal parası çöpe gitti.

şeref yoktusnu harjoviç

maaşını alamamış mış...

zaten çöpsün iyice çöp olacaksın orada.

Almanya 2. Ligine düşer 2-3 yıla.

Sadece 4 milyon la kalsa iyi, bide 5 yillik maasini istiyormus, oyle bir problemde var hala.

bu imkansız...

ayrıca bu sözleşmeleri kim yapıyor arkadaş.

1 ay gecikmede sözleşme fesih maddesi nedir ?

kim bu kadar taviz veriyorsa rezilin önde gidenidir başka da açıklaması yok.

böyle bir karaktersizden kurtuldugumuz tek tesellimiz olacak gibi.Almanlar werder bremen gibi takım kolay kolay hata yapmaz.

bu imkansız...

ayrıca bu sözleşmeleri kim yapıyor arkadaş.

1 ay gecikmede sözleşme fesih maddesi nedir ?

kim bu kadar taviz veriyorsa rezilin önde gidenidir başka da açıklaması yok.

imkansiz degil, ayrica 1 ay degil 3 ay deniyor..

Aziz Yıldırım'ın kıymetini şimdi anladım. Adam çıktı ''yaptıysam senin için yaptım fenerbahçe'' dedi. ''Taraftar, her şeyi yaparım ama seni kandırmam'' dedi. Dediğini de yaptı. Asil görünmeye çalışmadı, medyaya asalet pozları vermedi hele taraftarına hiç yapmadı.

Bizim yöneticelerden utanıyorum, Galasaray taraftarına yalan söyleyen yöneticeler, bir de asil pozlar içinde. İnanılmaz.

Bana yalan söyledin ya, daha ne yapabilirsin.

Aziz yıldırımın türk futbolunda kıymetı tezek sineği kadardır.

Şimdi yürrrrüüüü antuya kadar yolun var!!!

BlueTapa

Sürünür umarım, ayrıca bu transferi gerçekleştiren de bunun hesabını vermeli.

Geri
Üst Alt