5 seneden önce gs yapmayacak adam için methiyeler düzmek garip geliyor bana

sorsalar ki şu an hakana geri cevap vermez de makul ücrete oynayacak kadar galatasaraylı mısın diye evet desin sonuna kadar savunurum

abi işin latifesi biraz o da şu an değerini arttırdı diyelim mesut gibi astronomik ücretlerle oynuyor varsayalım galatasaray felan yapmazlar abi kendimizi kandırırız
Yav bizde Galatasarayli diye seviyoruz her Galatasaraylı Galatasaraya gelecek diye bir kaide yok.Gelsede severim gelmesede. Avrupada da başarılı olmasini cok isterim , inşallah ilerleyen zamanda da gelir. Hepsi bu Emrecegim.

Milanla 2 yıl sözleşme uzatsın sonra bize gelsin beleş

Yav ne yapsın adam en iyi döneminde şu an
Yine fazla yaşlanmadan geleceğini düşünüyorum ben
yav tamam işte adam profesyonel doğal olarak para kazanıyor ve bu meslekten 10 sene para yiyecek, samimi olup olmadığını 5 sene sonra göreceğiz ama ne belli o zaman da geleceğini düşünüp parayı seçecek ben kararına saygı duyarım ama böyle sürekli gs gs konuşup da gelmezse saygı duymam

bu iş falcaonun kariyeri boyunca dönem dönem futbolu river platede bırakmak istiyorum diyip bizdeki hali malum zaten birkaç sene sonra rivera iyice ölü bir şekilde gidip riverlı taraftarlarında kinggggg geldiii diye mal gibi sevinmelerine benziyo

bu hikayedeki falcao hakan,riverda biz olmayalım artık,hikayede futbolcular ve kulüp isimleri değişiyo ama hikaye sonundaki mallık değişmiyo

Yaşlı gelip olağanüstü katkıda verebilir ama ben yinede sıcak bakmıyorum avrupada iyi sözleşme alamadıkları zaman trye dönmelerine

Teori 1:
Milanla uzatır 1,5 sene sonra düşüş yaşar 5m'e alırız.

Teori 2:
EPL'ye gider. 1 sene oynar, beğenilmez kiralarız.

Hakan Çalhanoğlu: ''Galatasaray'ı sosyal medyadan takip ediyorum çünkü son durumlarını, idmanlarını ve maçlarını takip ediyorum. Ben küçüklükten beridir Galatasaraylıyım ve bunu hiç bir zaman saklamadım. İlerde bir gün Galatasaray'da oynamak istiyorum.''

@Sami Karakoç bi sözlesmesi kaldi bana göre

Hakan Çalhanoğlu: ''Galatasaray'ı sosyal medyadan takip ediyorum çünkü son durumlarını, idmanlarını ve maçlarını takip ediyorum. Ben küçüklükten beridir Galatasaraylıyım ve bunu hiç bir zaman saklamadım. İlerde bir gün Galatasaray'da oynamak istiyorum.''

@Sami Karakoç bi sözlesmesi kaldi bana göre
Ben de oyle tahmin ediyorum. Şinonun geldigi yaşta gelecek😍

ben de gelmesini istiyorum ama 32 den önce imkansız

Falcao giderse direk senelik 5 milyonu buna verelim, Galatasaray her sene 1 yıldız oyuncuya 5 verceek güçte.

Muslera

Yedlin Kaan Marcao Saracchi

Taylan Gedson

Cengiz Hakan Onyekuru

Mohamed

Meske bu kadroyu yapabilsek.

3 yerli yeterli, onun için Cengiz veya Kaan yerine yabancı olabilir.

Cengiz kiralanabilir bence.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Geri
Üst Alt