- 28 Temmuz 2019
- 46.887
- 47.468
- 3.633
5 seneden önce gs yapmayacak adam için methiyeler düzmek garip geliyor bana
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Seni hic iyi görmuyorum.
Makul birseyler söyle Emre.
abi hakanın ne faydasını gördük gözünü seveyimEtebo yüzünden bugun Arda PFDK ya sevk edildi. etebo>h10 diyor
abi hakanın ne faydasını gördük gözünü seveyim
abi işin latifesi biraz o da şu an değerini arttırdı diyelim mesut gibi astronomik ücretlerle oynuyor varsayalım galatasaray felan yapmazlar abi kendimizi kandırırızEn azından ceza yedirmiyor![]()
Yav bizde Galatasarayli diye seviyoruz her Galatasaraylı Galatasaraya gelecek diye bir kaide yok.Gelsede severim gelmesede. Avrupada da başarılı olmasini cok isterim , inşallah ilerleyen zamanda da gelir. Hepsi bu Emrecegim.abi işin latifesi biraz o da şu an değerini arttırdı diyelim mesut gibi astronomik ücretlerle oynuyor varsayalım galatasaray felan yapmazlar abi kendimizi kandırırız
Rengim sık mesaj yazma like atmaktan yoruldumsorsalar ki şu an hakana geri cevap vermez de makul ücrete oynayacak kadar galatasaraylı mısın diye evet desin sonuna kadar savunurum
Yav ne yapsın adam en iyi döneminde şu ansorsalar ki şu an hakana geri cevap vermez de makul ücrete oynayacak kadar galatasaraylı mısın diye evet desin sonuna kadar savunurum
yarın milan başkanını arıyorum hakan + 5 m versinler beloyu salalım30 Yaşın altında gelirse muazzam olur
Zarar ederizyarın milan başkanını arıyorum hakan + 5 m versinler beloyu salalım
yav tamam işte adam profesyonel doğal olarak para kazanıyor ve bu meslekten 10 sene para yiyecek, samimi olup olmadığını 5 sene sonra göreceğiz ama ne belli o zaman da geleceğini düşünüp parayı seçecek ben kararına saygı duyarım ama böyle sürekli gs gs konuşup da gelmezse saygı duymamYav ne yapsın adam en iyi döneminde şu an
Yine fazla yaşlanmadan geleceğini düşünüyorum ben
Ben de oyle tahmin ediyorum. Şinonun geldigi yaşta gelecekHakan Çalhanoğlu: ''Galatasaray'ı sosyal medyadan takip ediyorum çünkü son durumlarını, idmanlarını ve maçlarını takip ediyorum. Ben küçüklükten beridir Galatasaraylıyım ve bunu hiç bir zaman saklamadım. İlerde bir gün Galatasaray'da oynamak istiyorum.''
@Sami Karakoç bi sözlesmesi kaldi bana göre